Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

ana_art 22:27, 19 maj 2013

ładniutkie te białe czosnki, jak dmuchawce wyglądają ja na swoje jeszcze czekam. Widzę, że poobcinalas końcówki liści czosnkowych. Bzu zazdraszczam, uwielbiam jego zapach...
kaisog1 22:35, 19 maj 2013

Anita te bukszpany superowe Ci wyszły Zdjęcia cudowne a zapach kaliny czuję przez monitor normalnie
gusiarz 22:48, 19 maj 2013

Anitko - jak u Ciebie przytulnie i ... fioletowo . To mój kolor przewodni w ogrodzie. Chłodzi w upały i odstresowuje. Prześliczne ujęcia... Bardzo mi się podoba Buziaki zostawiam
Kondzio 22:52, 19 maj 2013

Ślicznie masz w ogrodzie
anna_studio 01:07, 20 maj 2013

Macham....wprawdzie śpisz....ale macham
Aleś dała czadu z cięciem....buxusy jak spod igły...pięknie
a domek znalazłaś im super....nie widziałam tam tyle miejsca....?!
Buziaki....za ostatnie spotkanie...pa
do piątku...
U mnie chroniczny brak czasu...nasilony na maksa...
Diana 10:19, 20 maj 2013

Anitko jak u Ciebie wszystko przepięknie kwitnie ... jestem zachwycona twoim ogrodem
buziaki
Milka 11:28, 20 maj 2013

I u was spotkanie i cudownie było
ach, z tym nagadaniem się, to nie wiem czy się uda, ciągle niedosyt!
pieknie pokazałaś ogród i ten twój lilak mnie zachwyca, chyba moje wymienię
LIRA 11:39, 20 maj 2013

Witaj Sąsiadko miło mi że mnie odwiedziłaś. Brawo za odgadnięcie położenia mojego ogródka .Twój już podziwiałam nie raz ,ale nie zostawiałam , znaku tak cichaczem pokryjomu podglądałam i jestem nim zachwycona pozdrawiam.
Enya73 12:54, 20 maj 2013

A wiesz, że pierwszy nasz pomysł był taki sam, zakup działki letniskowej w tym miejscu na spółkę z rodzicami? Było blisko do podpisania umowy Naprawdę Ale się rozmyśliliśmy.

Ja mam tam naprawdę blisko, też jakieś 30 km,więc pewnie mieszkasz gdzieś blisko mnie, tylko zależy z której strony

To już nie zaglądaj cichaczem, tylko oficjalnie Zapraszam częściej do odwiedzin w moim wątku Pozdrawiam serdecznie

Enya73 14:22, 21 maj 2013

Kochani, nie chcę sztucznie nabijać mojego wątku postami,więc wybaczcie, że odpowiem zbiorowo.

Alinko, dziękuję za komplement A czy wykopujesz swoje czosnki co 2 lata? Może tego nie zrobiłaś i to może być przyczyna . Już nie mogę się doczekać spotkania w Twoim ogrodzie

Gosiu- a mnie się dziwią, że ja ciągle taka zadowolona. A ja po prostu jestem odurzona tymi zapachami wiosny

Kondzio- dzięki i zazdraszczam udanej wizyty zakupowej w Pisarzowicach

Diana- buziaki i dziękuję

Irenko, polecam Ci tego małego bza 'Palibin' -bosko pachnie i bujnie kwitnie

Lira,fajnie że coraz nas więcej ze Ślaska Zaglądaj częściej

Ana - posłuchałam się rad bardziej doświadczonych

Agnieszka- Gusiarz- dziękuję, sympatia dla Ciebie i Twojego ogrodu odwzajemniona

Aniu S- do piątku kochana Ze mną to jest tak, że jak mi specjalnie nie zależy,to mi wychodzi. Gorzej jak się spinam. Dlatego luuuuzik

O nikim chyba nie zapomniałam?

Buziaki dla wszystkich Miłego dnia