Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

grembosia 21:31, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)

Dzięki Grembosiu za odpowiedź. U mnie tylko pełne deskowanie i gont drewniany. Mnie się nawet taka altana spatynowana upływem czasu bardziej podoba, tak więc nie będę się przejmować, a jak na razie na głowę mi się nic nie leje
Szukam tylko mebli do tej altany, najlepiej z teku, tylko stół to bym chciała okrągły 150 cm, może ktoś widział w dobrej cenie?

Pozdrawiam serdecznie

Mnie patyna absolutnie nie przeszkadza, wręcz uwielbiam ją, ale problem tkwi w tym, że między deskami nie ma przewiewu i może coś gnić, tak mi mówi jeden z fachowców.
Ile lat macie ten gont?

Ja mam stół z teaku, owalny, z dokładanym środkiem, 6 krzeseł i 6 fotelików, wszystko kupione na e-bayu, w śmiesznej cenie. Są to produkty z drobnymi wadami (nie wszystkie), z którymi mąż się zimą pobawi, a warto, bo cena 6 krzeseł i 6 fotelików to zakup 2 szt. w Polsce. Stół miał też drobną wadę, z którą mąż już się uporał.

Ceny mebli teakowych w Polsce to rozbój!

Mąż kupił też na e-bayu dwie ławeczki teakowe, kompletne, za połowę polskiej ceny...
Enya73 21:34, 27 sie 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Pozdrawiam Widziałam rowerowe zdjęcia - fajne

Dzięki i pozdrawiam
atena35 21:36, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)

No raczej nie, bo ja mieszkam w tej samej dzielnicy, Ale chętnie wpadnę do Ciebie na popołudniową kawkę, bo coś czuję, że mieszkasz naprawdę blisko. I oczywiście zapraszam też do mnie
Jeżdżę też często po lasach w Stolarzowicach, Rokitnicy, Reptach i okolicznych wioskach wokół TG, więc kto wie, może już kiedyś nieświadomie przejeżdżałam blisko Ciebie

Pozdrawiam

No, to jak dojeżdżasz do Rokitnicy to już tylko kilka obrotów kółkami i jesteś na kawce
Ja na DSD bywam w zimie, tak na "rozruszanie" a teraz znajoma namawia mnie na bieganie właśnie tam
Enya73 21:37, 27 sie 2013

Kindzia napisał(a)

Jasne Wklejone mam zdjęcie Krzysia z Alą na scenie. Przeoczyłaś!!!! A ja specjalnie dla Ciebie takie zrobiłam
Pozdrówka

Widziałam A ja mam dla Ciebie takie Ala z Krzyśkiem

ana_art 21:44, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)

Anetko, coś tam ruszyło,ale znów stoi w miejscu.Nie rozumiem dlaczego. Trudno, w końcu to tylko zabawa Nie martw się i odpoczywaj na urlopie.Pozdrawiam
hahahah ale ja się nie przejmuję odpoczywam... relaks pełną parą, a dzisiejsze braki w pogodzie wynagradzam sobie w termach i spa.
ana_art 21:46, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)

Witaj Irenko Widzę, że loczki wróciły Ja Cię najbardziej lubię w Twoich cudownych lokach
Rower to mój przyjaciel Pierwszy mi zapieprzyli dzień po komunii św., płakałam jak bóbr.
Następny kupiłam sobie używany, jak miałam 18 lat, pamiętasz Gazelę? Potem po ślubie dostałam od męża piękny wypaśny rower (ten na którym jechała Ania). Służył mi tyle lat,no i na 40 stkę dostałam od męża zamiast 4 kółek, 2 , ale ten ma już amortyzatory i żelowe siodełko, więc żadne wertepy mi teraz nie straszne

Dzięki za odwiedzinki i pozdrawiam i buziaki przesyłam w Twoją stronę

a możesz napisać mi jaki to rowerek? chciałabym wymienić swój wysłużony i nie wiem na co się zdecydować
Enya73 21:47, 27 sie 2013

grembosia napisał(a)

Mnie patyna absolutnie nie przeszkadza, wręcz uwielbiam ją, ale problem tkwi w tym, że między deskami nie ma przewiewu i może coś gnić, tak mi mówi jeden z fachowców.
Ile lat macie ten gont?

Ja mam stół z teaku, owalny, z dokładanym środkiem, 6 krzeseł i 6 fotelików, wszystko kupione na e-bayu, w śmiesznej cenie. Są to produkty z drobnymi wadami (nie wszystkie), z którymi mąż się zimą pobawi, a warto, bo cena 6 krzeseł i 6 fotelików to zakup 2 szt. w Polsce. Stół miał też drobną wadę, z którą mąż już się uporał.

Ceny mebli teakowych w Polsce to rozbój!

Mąż kupił też na e-bayu dwie ławeczki teakowe, kompletne, za połowę polskiej ceny...

Altana stoi już 6 lat i tylko raz była w ubiegłym roku impregnowana

A jak z kosztami transportu to wyszło?Możesz mi napisać na priv?

Enya73 21:49, 27 sie 2013

atena35 napisał(a)

No, to jak dojeżdżasz do Rokitnicy to już tylko kilka obrotów kółkami i jesteś na kawce
Ja na DSD bywam w zimie, tak na "rozruszanie" a teraz znajoma namawia mnie na bieganie właśnie tam

No, to już się wpraszam Też bym się dołączyła do tego biegania

Enya73 21:50, 27 sie 2013

ana_art napisał(a)

a możesz napisać mi jaki to rowerek? chciałabym wymienić swój wysłużony i nie wiem na co się zdecydować

Giant model Sedona (damski)
atena35 21:51, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)

No, to już się wpraszam Też bym się dołączyła do tego biegania

Jak same ze sobą ustalimy kiedy się wybierzemy, napewno dam znać