Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 23:26, 27 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ale mialam zaległości jestem już na bieżąco. Muszę wyciągnąć konsekwncje wobec samej siebie.... 500 m na jogę samochodem zamiast rowerem lub pieszka....

Anita ja teraz waże tyle ile w 9 miesiacu ciąży..... A tylko 20 lat minęło

I teraz mam prawdziwą zagwozdkę Cóż ja mogę napisać?...... że w życiu nie chciałabym już ważyć tyle,ile w 9 m-cu ciąży, zwłaszcza tej nr 2

Marzenko,Twoja figura jest nienaganna, czego ja mimo licznych wysiłków nie mogę powiedzieć o sobie
alinak 23:58, 27 sie 2013

Anita ja już parę sposobów przetrenowałam , ale wiem i każda dietetyczka ci to powie że siłownia nie jest do chudnięcia tylko do budowania mięśni . chudnięcie to tez sprawa genetyki i psychiki .więc nie jest łatwo jak się wydaje .koleżanka chudnie z dietetykiem i je prawie 7 x na dzień . schudła już 11 kilo i tylko chodzimy z kijami . ruch sam nie pomoże ale i dieta sama nie pomoże . musi to współgrać .
dieta mało wymagająca tyle że zero słodkiego ( z malutkimi grzeszkami raz w tygodniu )
zero chleba i pieczonego mięsa . pojadać tylko owoce i surowe warzywa . dużo kefiru , i zero jogurtów , dużo ziół oczyszczających i masa wody mineralnej .
niby nic ale wytrzymać to
Matka 00:03, 28 sie 2013

Dziewczynki, co się martwicie kilogramami?zdrówko najważniejsze!!!

poodchudzacie się i eMy Was bedą potem grabiami w łóżkach szukać

A jak już tak bardzo chcecie to zapraszam do siebie, poganiacie kilka dni za moim Antkiem-perszingiem to będziecie jak patyczki
atena35 07:56, 28 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ale mialam zaległości jestem już na bieżąco. Muszę wyciągnąć konsekwncje wobec samej siebie.... 500 m na jogę samochodem zamiast rowerem lub pieszka....

Marzenko a ja ci usprawiedliwię to jeżdżenie samochodem
Robisz tak bo do ostatniej chwili siedzisz z nami na forum i potem nie masz czasu iść, musisz jechać.
Przecież nie wolno się spóźniać.
wiem bo sama tak robię
Enya73 09:50, 28 sie 2013

alinak napisał(a)
Anita ja już parę sposobów przetrenowałam , ale wiem i każda dietetyczka ci to powie że siłownia nie jest do chudnięcia tylko do budowania mięśni . chudnięcie to tez sprawa genetyki i psychiki .więc nie jest łatwo jak się wydaje .koleżanka chudnie z dietetykiem i je prawie 7 x na dzień . schudła już 11 kilo i tylko chodzimy z kijami . ruch sam nie pomoże ale i dieta sama nie pomoże . musi to współgrać .
dieta mało wymagająca tyle że zero słodkiego ( z malutkimi grzeszkami raz w tygodniu )
zero chleba i pieczonego mięsa . pojadać tylko owoce i surowe warzywa . dużo kefiru , i zero jogurtów , dużo ziół oczyszczających i masa wody mineralnej .
niby nic ale wytrzymać to

Alinko,no nie sposób wytrzymać Ja na siłownię nie chodzę, mam siłownię w ogrodzie Żadna dieta cud nie dla mnie, bo ja kocham gotować,piec i jeść Małe grzeszki nie są mi obce Ale nie jem kompulsywnie, staram się regularnie, więc w miarę sobie radzę z utrzymaniem jako takiej sylwetki. Chociaż zawsze mogłoby być lepiej i to głównie dla zdrowia.

Pozdrawiam
Enya73 09:52, 28 sie 2013

Bogda napisał(a)
Dziewczynki, co się martwicie kilogramami?zdrówko najważniejsze!!!

poodchudzacie się i eMy Was bedą potem grabiami w łóżkach szukać

A jak już tak bardzo chcecie to zapraszam do siebie, poganiacie kilka dni za moim Antkiem-perszingiem to będziecie jak patyczki

Bogda, ja tam takiego dużego łóżka nie mam
ana_art 15:34, 28 sie 2013

Po powrocie do domu muszę utrzymać aktywność to może wreszcie uda się z fest baby zmienić w dziewuche
Dzisiaj byliśmy z chłopakami na Czarny Staw wg endomomdo zrobiliśmy ponad 20 kilometrów i spalilismy 3800kcal
Enya73 20:55, 28 sie 2013

Anetko, wg mnie nic nie musisz zmieniać Ale w dobrej formie warto być przez cały rok Buziaki
Enya73 21:02, 28 sie 2013

Kochani, dziś Was znów trochę pomęczę fotkami ogrodowymi

Pamiętacie moje bukszpany, które zostały z wielkich potworów przycięte w coś a la stożki Oto one, przyjęły się i wyglądają całkiem nieźle W towarzystwie zielonych berberysów i ognika szkarłatnego, który pokryty jest całą masą żółtych owoców. Ptaki będą miały ucztę

Ognik z bliska z serduchem przywiezionym z Gardenii

A tu drugi ognik owocujący na czerwono

I moje czosnki aktualnie kwitnące

Enya73 21:07, 28 sie 2013

A tu mam klona japońskiego shirasawanum 'Aureum'

I sumaka octowca odmiana 'Tiger eye'

i jeszcze raz czosnki z hostami i wilczomleczem w tle

I mój ulubiony zakątek od drugiej strony, gdzie rośnie glediczja trójcierniowa 'Sunburst'