Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

makkasia 01:28, 20 sty 2014

święte słowa
a miejsce na buty to podstawa - też go nie mam i coś trzeba wymyślić aby nie wkurzały codziennie stojąc na widoku kuchnia świetnie się prezentuje po zmianach
ściskam i życzę nam abyśmy zawsze miały ochotę na zmiany ....
Pola 08:43, 20 sty 2014

Enya73 napisał(a)

Dziękuję Pola za odwiedzinki w moim wątku. Ja też już Ogrodowiska nie ogarniam. Tyle wspaniałych ogrodów, tylu fajnych ludzi. Chciałoby się do każdego zajrzeć, ale się nie da. Czasu brak.
Siedzę właśnie nad wizytówką, ale problem tkwi w tym, że sama nie wiem, które zdjęcia wybrać Tak co jakiś czas wracam do tego tematu i nie umiem się zmobilizować, żeby to dokończyć

Pozdrawiam serdecznie

No to będę czekać... Miłego dnia Ci życzę... Będę zaglądać
Urszulla 08:49, 20 sty 2014

Enya73 napisał(a)
No właśnie, Aniu trafiłaś w sedno. Najbardziej byłoby mi szkoda ogrodu,miejsca, które wybraliśmy i które kocham i fajnych sąsiadów. Mój dom NIE leży w pięknej dzielnicy, w mieście które NIE cieszy się dobrą sławą, ale miejsce, gdzie stoi mój dom jest absolutnie zaskakujące.

Kiedyś znajomi z Wrocławia jak pierwszy raz do nas przyjechali, to powiedzieli, że jakbyśmy im opaskę na oczach zawiązali i przywieźli do nas, to nie uwierzyliby, że primo są w centrum śląskiej aglomeracji, a już że w tym mieście to już w ogóle.

sama od dwóch lat zamierzam zobaczyć Twoją posiadłość....mija już 2 lata za niedługo na O. a wyprawa na Śląsk dalej w planach pozostaje dobrze że mamy O. i podgląd prawie jak na żywo

Czytam też Wasze dalsze życiowe rozważania o zmianach
dobrze że życie się zmienia a my z nim
ewakatowice 11:03, 20 sty 2014

kawka kusi zapachem

Nie mogę odgadnąć z której dzielnicy Katowic jesteś, zbyt pięknie.

Magda70 11:38, 20 sty 2014

Enya73 napisał(a)
Oj Sebku, mnie się też wydawało, jak miałam dwadzieścia parę lat i pierwsze swoje mieszkanie w zupełnie nowo wybudowanym bloku urządzałam i wydawało mi się wtedy, że wiem czego chcę. Potem mając lat 30 też byłam pewna, że ten dom, to realizacja moich marzeń, a teraz widzę, że potrzebuję zupełnie czegoś innego.

No patrz...mam tak samo
Chciałabym się jednak te z 10 lat cofnąć teraz....z tą wiedzą, którą mam teraz oczywiście
Gabrysia_ 11:40, 20 sty 2014

Magda70 napisał(a)

No patrz...mam tak samo
Chciałabym się jednak te z 10 lat cofnąć teraz....z tą wiedzą, którą mam teraz oczywiście

Madzia..a to by tak nie chciał?
Enya73 11:47, 20 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ciągle coś zmieniamy, w naszym życiu i w sobie.....

Podpisuję się pod Twoimi słowami
Enya73 11:50, 20 sty 2014

makkasia napisał(a)
święte słowa
a miejsce na buty to podstawa - też go nie mam i coś trzeba wymyślić aby nie wkurzały codziennie stojąc na widoku kuchnia świetnie się prezentuje po zmianach
ściskam i życzę nam abyśmy zawsze miały ochotę na zmiany ....

Bardzo mi miło, że kuchnia wywołała takie pozytywne komentarze
Jest takie powiedzenie: życz, a będzie ci życzone Tak więc niech się te nasze życzenia spełniają. Nowy rok przed nami, więc jest to dobry moment na zmiany wszelkiego rodzaju To tylko data w kalendarzu, ale łatwiej jest coś zacząć od nowa, coś zmienić w nowym roku. Motywacja jest jakby większa

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 11:52, 20 sty 2014

Urszulla napisał(a)

sama od dwóch lat zamierzam zobaczyć Twoją posiadłość....mija już 2 lata za niedługo na O. a wyprawa na Śląsk dalej w planach pozostaje dobrze że mamy O. i podgląd prawie jak na żywo

Czytam też Wasze dalsze życiowe rozważania o zmianach
dobrze że życie się zmienia a my z nim

Ula, dlaczego od razu wyprawa, do mnie masz niespełna 1,5 godziny jazdy Zapraszam w nowym sezonie spotkań ogrodowych
Enya73 11:55, 20 sty 2014

ewakatowice napisał(a)
[img size=640x480]

kawka kusi zapachem

Nie mogę odgadnąć z której dzielnicy Katowic jesteś, zbyt pięknie.

O widzę, że kusić potrafisz Ekspres masz porządny, kawka wygląda bardzo apetycznie i jeszcze ciacho. No, no, propozycja nie do odrzucenia

Pracuję na co dzień w Katowicach, tak więc spędzam tu znaczną część swojego życia. Mieszkam 35 minut drogi od Katowic, w kierunku na Poznań Zdziwiłabyś się wiedząc, o które miasto chodzi