Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Pola 17:51, 19 sty 2014

Obejrzałam Anitko twój wątek oczywiście zdołałam tylko pismo obrazkowe, Chorwacja, Wenecja....
I postuluję, wizytówka by się przydałaaaaaaaa.... masz piękny ogród ale wątek nie do ogarnięcie...
Oj tyle u Ciebie inspiracji mus to dokładnie obejrzać...
gusiarz 17:57, 19 sty 2014

Anitko... dwa dni mnie nie było a tu tyle musiałam się cofnąć... pogratulować takiego ruchu .
Kuchnia wypiękniała - u nas też brązy ciemne plus szkło. I podczytałam u Marzenki o planach ogrodowych... będę trzymać kciuki.
Anitko, nasz dom również będzie kiedyś za duży dla nas.... więc kto wie...
Wszystkiego naj naj na 20-tkę...
Enya73 18:10, 19 sty 2014

Pola napisał(a)
Obejrzałam Anitko twój wątek oczywiście zdołałam tylko pismo obrazkowe, Chorwacja, Wenecja....
I postuluję, wizytówka by się przydałaaaaaaaa.... masz piękny ogród ale wątek nie do ogarnięcie...
Oj tyle u Ciebie inspiracji mus to dokładnie obejrzać...

Dziękuję Pola za odwiedzinki w moim wątku. Ja też już Ogrodowiska nie ogarniam. Tyle wspaniałych ogrodów, tylu fajnych ludzi. Chciałoby się do każdego zajrzeć, ale się nie da. Czasu brak.
Siedzę właśnie nad wizytówką, ale problem tkwi w tym, że sama nie wiem, które zdjęcia wybrać Tak co jakiś czas wracam do tego tematu i nie umiem się zmobilizować, żeby to dokończyć

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 18:12, 19 sty 2014

gusiarz napisał(a)
Anitko... dwa dni mnie nie było a tu tyle musiałam się cofnąć... pogratulować takiego ruchu .
Kuchnia wypiękniała - u nas też brązy ciemne plus szkło. I podczytałam u Marzenki o planach ogrodowych... będę trzymać kciuki.
Anitko, nasz dom również będzie kiedyś za duży dla nas.... więc kto wie...
Wszystkiego naj naj na 20-tkę...

Dzięki Agnieszko za odwiedziny i życzenia Najważniejsze, że plany są, jest o czym marzyć, bo to nas napędza do życia. Byle do przodu

Pozdrawiam serdecznie
Syla 19:07, 19 sty 2014

Poczytałam i pooglądałam ..... podziwiam metamorfozę kuchni ..... Mam za sobą już tyle przeprowadzek , że już teraz stanowcze nie ! Gusta się zmieniają z wiekiem ..... Również nie byłam zadowolona z wybranego projektu domu (z dzisiejszej perspektywy) Ale ...... Ale wzięłam architekt i teraz działam .... Góra zrobiona , przeniosę się za chwilę na klatkę i potem dół .... małe przeróbki i zmiana kolorów na ścianach ..... Najgorsza będzie kuchnia , bo będzie całkowita zmiana. Nie wiem jak ja to zniosę, tym bardziej , że Kuba nadal absorbuje Ale wiem jedno, poza odświeżaniem ścian kiedyś nie będzie więcej zmian To postanowione
ewakatowice 19:54, 19 sty 2014

cześć,
Twój wątek na forum, jest jak "lekka" książka na wieczory zimowe.
Pasuje do herbaty jak i kieliszka wina.

Nowa - Ewa
Enya73 20:13, 19 sty 2014

Syla napisał(a)
Poczytałam i pooglądałam ..... podziwiam metamorfozę kuchni ..... Mam za sobą już tyle przeprowadzek , że już teraz stanowcze nie ! Gusta się zmieniają z wiekiem ..... Również nie byłam zadowolona z wybranego projektu domu (z dzisiejszej perspektywy) Ale ...... Ale wzięłam architekt i teraz działam .... Góra zrobiona , przeniosę się za chwilę na klatkę i potem dół .... małe przeróbki i zmiana kolorów na ścianach ..... Najgorsza będzie kuchnia , bo będzie całkowita zmiana. Nie wiem jak ja to zniosę, tym bardziej , że Kuba nadal absorbuje Ale wiem jedno, poza odświeżaniem ścian kiedyś nie będzie więcej zmian To postanowione

Sylwia jest takie mądre powiedzenie: "NIGDY NIE MÓW NIGDY" Ja w każdym bądź razie ciągle poszukuję i to mnie napędza do zmian. To tkwi w mojej naturze

ana_art 20:15, 19 sty 2014

Enya73 napisał(a)

Sylwia jest takie mądre powiedzenie: "NIGDY NIE MÓW NIGDY" Ja w każdym bądź razie ciągle poszukuję i to mnie napędza do zmian. To tkwi w mojej naturze

to też moje ulubione, tak samo jak 'tylko krowa zdania nie zmienia'
Enya73 20:23, 19 sty 2014

ewakatowice napisał(a)
cześć,
Twój wątek na forum, jest jak "lekka" książka na wieczory zimowe.
Pasuje do herbaty jak i kieliszka wina.

Nowa - Ewa

Witaj Nowa Ewo Bardzo miłe odwiedziny

Tak się cieszę, że kolejna osoba z Katowic dołączyła do forum Do tej pory naliczyłam tylko 5 osób na forum z najbliższej mojej okolicy, nie licząc silnej grupy rybnicko-pszczyńsko-żorskiej, ale to dość daleko od ścisłej aglomeracji
Mam nadzieję, że szybko stworzysz swój własny wątek?

Bardzo dziękuję, niezwykle oryginalny komentarz/opinia/komplement Jak lubisz dłuższe lektury, to znajdziesz mnie w innej wirtualnej rzeczywistości ( adres w podpisie )
Lubię dobrą herbatę w mroźne i zimowe wieczory, a dobrego winka przy kominku wieczorem też nie odmówię
Zapraszam tu i tam

Pozdrawiam serdecznie
Syla 20:25, 19 sty 2014

Nie napisałam , że nigdy napisałam , że nie ..... a dodam , że mi się już nie chce