Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

aage 10:26, 06 sie 2014

I mnie się marzy kilka dni wypoczynku Dzisiaj dzień wolny bo przez Katowice przejeżdża Tour de Pologne
Enya73 11:46, 06 sie 2014

aage napisał(a)
I mnie się marzy kilka dni wypoczynku Dzisiaj dzień wolny bo przez Katowice przejeżdża Tour de Pologne

Oj,marzy mi się jeszcze parę dni leniuchowania, ale dopiero jesienią będę mogła odpocząć.

Jak to Ty masz dziś wolne? Ja też pracuję w samym centrum Katowic, peleton będzie przejeżdżał koło mojej firmy, a nikt nam wolnego nie dał. Nie wiem, jak wrócę do domu, chyba po torach tramwajowych na piechotę
atena35 12:00, 06 sie 2014

Enya73 napisał(a)

Eee, no bez przesady, mòj ogród nie jest ani tak duży, ani tak wyjątkowy, chociaż na skalę miasta na pewno ciekawy i nieoczywisty.

Pozwolę się nie zgodzić Wasz ogród jest bardzo wyjątkowy
pozdr.
aage 13:55, 06 sie 2014

Enya73 napisał(a)

Oj,marzy mi się jeszcze parę dni leniuchowania, ale dopiero jesienią będę mogła odpocząć.

Jak to Ty masz dziś wolne? Ja też pracuję w samym centrum Katowic, peleton będzie przejeżdżał koło mojej firmy, a nikt nam wolnego nie dał. Nie wiem, jak wrócę do domu, chyba po torach tramwajowych na piechotę

Dłuższy urlop i ja planuję jesienią zresztą jak co roku...wg mnie to najlepsza pora na wypoczynek
Szefowa zarządziła dzisiaj dzień pracy do 11 a że dojeżdżam najdalej to dzisiaj leniuchuję. Faktycznie dzisiaj Katowice staną a może już stoją?
lojalna_ 08:06, 07 sie 2014

Przywitac sie z rana przyszłam i zyczyc miłego dnia

Wiele razy czytałam wpisy ....Twój ogród i staw sa piekne ... Cóz banalnie to zabrzmi ale sa cudne. Jakis rok temu trafiłam najpierw na Twoja budowę domu i stawu i nie mogłam dociec ile tego miejsca masz, ze tyle wody Ci sie zmiesci, raz wydawało mi sie ze to niewilki zbirnik raz ze ogromny. Wszystko to jest niestotne gdy patrzy sie na Twoje cudne pomysły, ostani mostek mnie zauroczył. Nasady przemyslane i zawsze takie efektowne. Pamietam tez jak musiałac wycinac wierzby z powodu sasiadów, imponujaca pracowitosc i chec działania. twoj zakatek z czosnkami bardzo mi sie podobał ~ tez tak chce i oczywiscie ostatnia wyprawa by zobaczyc cudne tulipany ....to wszystko czytałam i dziekuje Ci za miłe wrazenia których mi dostarczyłas
Oczywiscie blog tez czytuje ...zwłaszcza przepisy kulinarne

Pozdrawiam
Enya73 22:07, 09 sie 2014

atena35 napisał(a)

Pozwolę się nie zgodzić Wasz ogród jest bardzo wyjątkowy
pozdr.

Kochana Tosieńko, bardzo Ci dziękuję Kiedy ta nasza kawa?
Enya73 22:08, 09 sie 2014

aage napisał(a)

Dłuższy urlop i ja planuję jesienią zresztą jak co roku...wg mnie to najlepsza pora na wypoczynek
Szefowa zarządziła dzisiaj dzień pracy do 11 a że dojeżdżam najdalej to dzisiaj leniuchuję. Faktycznie dzisiaj Katowice staną a może już stoją?

Wyszłam przed 15 i zdążyłam przed peletonem Masz dobrą szefową Pozazdrościć
Enya73 22:12, 09 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Przywitac sie z rana przyszłam i zyczyc miłego dnia

Wiele razy czytałam wpisy ....Twój ogród i staw sa piekne ... Cóz banalnie to zabrzmi ale sa cudne. Jakis rok temu trafiłam najpierw na Twoja budowę domu i stawu i nie mogłam dociec ile tego miejsca masz, ze tyle wody Ci sie zmiesci, raz wydawało mi sie ze to niewilki zbirnik raz ze ogromny. Wszystko to jest niestotne gdy patrzy sie na Twoje cudne pomysły, ostani mostek mnie zauroczył. Nasady przemyslane i zawsze takie efektowne. Pamietam tez jak musiałac wycinac wierzby z powodu sasiadów, imponujaca pracowitosc i chec działania. twoj zakatek z czosnkami bardzo mi sie podobał ~ tez tak chce i oczywiscie ostatnia wyprawa by zobaczyc cudne tulipany ....to wszystko czytałam i dziekuje Ci za miłe wrazenia których mi dostarczyłas
Oczywiscie blog tez czytuje ...zwłaszcza przepisy kulinarne

Pozdrawiam

Dziękuję lojalna Jolu Bardzo mi miło, że jesteś gościem tu i tam Z braku czasu trochę zaniedbałam mojego bloga, ale wciąż pomiędzy różnymi zajęciami coś tam gotuję , może zimą znajdę więcej czasu, to podzielę się nowymi eksperymentami w kuchni

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 22:14, 09 sie 2014

Dziś zrobiłam krótką wyprawę do Wrocka, wróciłam z zielonymi zakupami, a jakże

Zdążyłam też trochę popracować w ogrodzie i porobić kilka fotek

lojalna_ 22:17, 09 sie 2014

Na fotki czekam bo milutko wieczorkiem na cudenkach oko zawiesic