Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 19:50, 26 gru 2014

malkul napisał(a)

czy to twoje? jak tak to nie odpędzisz się ode mnie nim nie dostanę przepisu!

Nie wiem teraz czy powiedzieć prawdę czy nie.....Mąż w końcu zorientował się, gdzie się podziała jego pianka do golenia

oki, to nie ja, ale wiem jak go zrobić
Enya73 19:57, 26 gru 2014

Gabisiu, dzięki, zwłaszcza, że kto jak kto, ale Ty masz naprawdę świetny gust. A co sądzisz o tych stolikach kawowych:

Ja też czuję się jakbym była z ołowiu. Czas wstać od stołu i ruszyć na długi spacer z psem

Pozdrawiam cieplutko
ana_art 20:08, 26 gru 2014

Anita cóż za zmiana... z beżu w szarość!!! Bardzo fajnie to wyszło. Rolety koniecznie do podmiany. Też mam połączenie cegły z szarością tylko jaśniejszą i też jestem przed wymianą mebli, właściwie to miały być gotowe białe meble przed świętami, w ostatniej chwili okazało się jednak, że Pan stolarz się jednak nie wyrobi...

Widzę po inspiracjach że zmienia ci się styl
Enya73 20:34, 26 gru 2014

Już od jakiegoś czasu dążę w stronę scandi. Mam zgromadzonych mnóstwo dodatków, teraz czas na grubszy kaliber zmian

Jeszcze trochę Was pomęczę - wieczorne fotki w świątecznym klimacie :

Madzenka 22:02, 26 gru 2014

zaczarowanaa napisał(a)
blisko Karpacza sa sklepy z lnem , tam kupilam sobie, u nas len sie bardzo cenia tam ceny sa przystepne...i jaki wybor!!

Pewnie masz na myśli Mysłakowice Muszętam zajechać

Anitak szary boski! To co tygryski lubia najbardziej!
Hi hi czyli ja ma teraz zmienić szary na???? Jestem przed remontem
Bozena77 22:32, 26 gru 2014

Wszystkiego dobrego mimo, że po świętach ale na Nowy Rok duuuużo dobrego też potrzebne Nie zapomniałam o Tobie, ale czasu jakoś mało, albo ja jakaś mało zorganizowana jestem.
A ławka super, może u jakiegoś lokalnego stolarza zamówić, a później na biało pomalować?

Pozdrawiam serdecznie
Bozena77 22:55, 26 gru 2014

Anita ten szary jest super. Mam takie same poszewki w kropy i zygzaki w pokoju u mojej Zuzy, a właściwie do jej nowego pokoju ma być żółto szary do tego naturalna bawełna albo len i będzie super.
Enya73 22:59, 26 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)

Pewnie masz na myśli Mysłakowice Muszętam zajechać

Anitak szary boski! To co tygryski lubia najbardziej!
Hi hi czyli ja ma teraz zmienić szary na???? Jestem przed remontem

Marzenko wg mnie, Ty nie musisz już nic zmieniać, bo masz pięknie, wystarczy tylko odświeżyć, dodać parę nowych dodatków. Ale wiem, jak to jest, po pewnym czasie potrzebujemy zmian.
U mnie aż wstyd się przyznać, 5 lat nie było malowania, więc w końcu nie wytrzymałam i zmobilizowałam naszego "fachowca" .
Na beż już patrzeć nie mogłam. Za dużo go było wszędzie
Wybór beżów i delikatnych odcieni latte oraz brązu był taki zachowawczy, bezpieczny dla kogoś, kto stawiał pierwsze kroki w urządzaniu takich dużych, otwartych wnętrz. Teraz jestem mądrzejsza niż wtedy i gotowa na nowe rozwiązaniaOgród mam już praktycznie skończony, to wreszcie mogę się skoncentrować na wnętrzach
Enya73 23:01, 26 gru 2014

Bozena77 napisał(a)
Wszystkiego dobrego mimo, że po świętach ale na Nowy Rok duuuużo dobrego też potrzebne Nie zapomniałam o Tobie, ale czasu jakoś mało, albo ja jakaś mało zorganizowana jestem.
A ławka super, może u jakiegoś lokalnego stolarza zamówić, a później na biało pomalować?

Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję Bożena I wzajemnie

Nie znam żadnego dobrego stolarza, który ma dostęp do teaku albo eukaliptusa, inne gatunki odpadają. Może ktoś jeszcze coś podpowie?
Enya73 23:03, 26 gru 2014

Bozena77 napisał(a)
Anita ten szary jest super. Mam takie same poszewki w kropy i zygzaki w pokoju u mojej Zuzy, a właściwie do jej nowego pokoju ma być żółto szary do tego naturalna bawełna albo len i będzie super.

Bożenko, bo to są poduchy z pokoju mojej córki Kinga ma dokładnie takie same kolory Szary i dodatki żółtego

Pożyczyłam sobie na święta, bo ta akcja z malowaniem była mocno spontaniczna. Zamówiłam sobie już poduchy do salonu, ale przyjdą dopiero po Nowym Roku.

Pozdrawiam serdecznie