Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

zaczarowanaa 12:05, 27 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)

Pewnie masz na myśli Mysłakowice Muszętam zajechać

Anitak szary boski! To co tygryski lubia najbardziej!
Hi hi czyli ja ma teraz zmienić szary na???? Jestem przed remontem

Madżen dokladnie tak jak piszesz Mysłakowice , nie mogłam wyjść ze sklepu)))
Enya73 12:16, 27 gru 2014

Szkoda, że nie kroi mi się żaden wyjazd w tamtą stronę
Madzenka 17:51, 27 gru 2014

Poproszę koleżankę aby zrobiła reklnseans dla nas w Mysłakowicahc, ale kojarzę, że mają sklep internetowy, poszukam
Gabisia 18:43, 27 gru 2014

Anitko - stoliki świetne!
Poproszę o namiary, gdy już znajdziesz fajne ławki teakowe.
Wiosną muszę kupić koniecznie!
Ściskam
baraga1904 19:16, 27 gru 2014

...super wyszło malowanie...podziwiam za odwagę remontu przed świętami...
...ja się wciąż nie mogę na remont zdecydować
grembosia 12:30, 28 gru 2014

Ależ rewelacyjne zmiany u Ciebie. Kolor jednak robi dużą różnicę...

Podziwiam Cię za tę pracowitośc i cierpliwośc do dekoracji. Ale jak takie efekty wychodzą spod Twoich rąk, to co się dziwic...
Wyczucie i umiar, to mi najbardziej imponuje w Twoich pracach, pięknie.
Enya73 14:44, 28 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Poproszę koleżankę aby zrobiła reklnseans dla nas w Mysłakowicahc, ale kojarzę, że mają sklep internetowy, poszukam

Koniecznie Tylko ja i tak takie rzeczy przed zakupem lubię zobaczyć na własne oczy
Enya73 14:46, 28 gru 2014

Gabisia napisał(a)
Anitko - stoliki świetne!
Poproszę o namiary, gdy już znajdziesz fajne ławki teakowe.
Wiosną muszę kupić koniecznie!
Ściskam

Mnie też się bardzo podobają, choć zastanawiam się nad ich stabilnością. Jakbyś widziała gdzieś we Wrocku w jakimś showroomie, to daj znać

A ławka ze Skagerak na razie na 1 miejscu, ale nie dam 5 tysi za ławkę ogrodową Będę szukać czegoś podobnego

Ściskam
Enya73 14:48, 28 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...super wyszło malowanie...podziwiam za odwagę remontu przed świętami...
...ja się wciąż nie mogę na remont zdecydować

Niektórzy mają niezwykłą wydajność pod presją czasu No i się udało W zasadzie to dopiero początek większego remontu, od którego nie uciekniemy. Już tyle lat się opieramy, ale teraz już naprawdę nie ma odwrotu

Buziaki
Enya73 14:58, 28 gru 2014

grembosia napisał(a)
Ależ rewelacyjne zmiany u Ciebie. Kolor jednak robi dużą różnicę...

Podziwiam Cię za tę pracowitośc i cierpliwośc do dekoracji. Ale jak takie efekty wychodzą spod Twoich rąk, to co się dziwic...
Wyczucie i umiar, to mi najbardziej imponuje w Twoich pracach, pięknie.

Bardzo dziękuję za pochwały. Szkoda, że to nie jest moja praca "na etacie"
Byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie, móc robić to co kocham Ale w moim mieście nie ma szans na utrzymanie się z takiego zajęcia. Jednak rodzicie mieli rację, że grunt to solidne wykształcenie. Chociaż człowiek nigdy nie jest pewny czy wybrał właściwie. Przynajmniej mną targają takie wątpliwości....

Jeśli chodzi o domek. Mnie takie zmiany chodzą po głowie odkąd byłam pierwszy raz w Danii kilka lat temu Mój mąż się zastanawiał przez jakiś czas, po co mi te wszystkie drobiazgi, skoro mi nie pasowały do ówczesnego wnętrza. A ja wyszukiwałam okazji. Bardzo trudno jest wydać pieniądze na takie dekoracje na raz,a tak rozłożyło się w czasie i teraz jest jak znalazł Meble i lampy też już mam wypatrzone i teraz konsekwentnie krok po kroku będę urządzać po nowemu Nie mogłam sobie na to pozwolić po przeprowadzce do nowego domu w 2007 r., więc teraz już nie mam skrupułów, żeby to w końcu zrobić, kiedy mogę

Pozdrawiam cieplutko