Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Sebek 22:55, 14 kwi 2015

Akcja cis świetna Jak to dobrze mieć tyle miejsca, że karton pomiędzy roślinami się zmieści U mnie muszę materiały wpychać między rośliny by nie naśmiecić

Pozdrawiam
Borbetka 09:05, 15 kwi 2015

U mnie też tylko materiał wchodzi. Karton ni rusz. Pomysł świetny, bardzo wygodnie się pracuje, kiedy jest miejsce.
atena35 09:52, 15 kwi 2015

Piękne te kostki cisowe
W takim wietrze pracujesz, ja jakoś nie mogę się zmusić do wyjścia na te wiatrzysko, brrr
lindsay80 10:37, 15 kwi 2015

pooglądałam zdjęcia i wrażenia niesamowite tutaj nam zostawiłaś, kurczaczki (też przypomniało mi się dzieciństwo na wsi) i ogródkowe widoczki - cisy urocze.
Muszę teraz u Ciebie być już na bieżąco
wiki 21:12, 15 kwi 2015

Widzę, że masz psa płci męskiej. Jak radzisz sobie z jego podlewaniem roślin? Ja mam dwa duże psy, obu płci. Połowa działki to ogród a druga połowa to królestwo psów. Gdy jestem w ogrodzie to sukę wypuszcam, ale psa nie i on strasznie piszczy, ale boję sie o rośliny. Suka wiadomo kucnie... a psa nie mogę pilnować gdy pracuję. Sorry, że tak z fizjologią psią wyskakuję.
gusiarz 21:58, 15 kwi 2015

Anitko... żeby nie było, że Gusiarz to wredne sfierzę... no żeby nie było, że ty byłaś u mła, a ja u tła nie... no soooorki... choróbska jakieś, wiusy i inne zdrowotne nieszczęścia nawiedzają nas od przeszło miesiąca i odejść nie chcą. Wpadam w końcu i... kurczaczki widzę... no z tą matką chrzestną to koleżanka pojechała, nie powiem ... też bym się przeraziła
A patent na ścinki zgapię, bo nerwicy dostaję zawsze przy cięciu buksików! A jak te śmietki w żwirek wpadną... tylko odkurzacz ratuje. Cięcie piękne, linia zachowana, rytm nasadzenia również
Ściskam cieplutko... pozdrawiam z kwadratowego.
nicol21 07:50, 16 kwi 2015

Ale fajne cisowe kosteczki Wcale sie nie dziwie ze mimo ze chora to wyszlas do ogrodu.
Super kolor rekawiczek - wspolgra swietnie z kolorem bluzki
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Janina 09:36, 16 kwi 2015

Odkryłam niedawno Twój wątek i często tu zaglądam choć anonimowo ale teraz muszę wkońcu coś napisać. Jestem zachwycona Twoim ogrodem tymi tajmniczymi zaułkami i stawm. Mój mąż marzy o takim naturalnym stawie. Patent z tekturkami przy cięciu cisów świetny
Sebek 22:36, 16 kwi 2015

Było mi bardzo miło Cię widzieć Następnym razem Was nie puszczę tylko wymuszę tą kawę
malkul 22:50, 16 kwi 2015

świetne te kosteczki cisowe