Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

AniaDS 22:15, 11 kwi 2013

Widzę, że już wiosna wszędzie a u mnie jeszcze śnieg zalega . Ale to jego ostatnie chwile.. mam nadzieję .
noemi 22:34, 11 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Ja tu czytam o sztywnych karku i koślawym biodrze ... Kce tu mi Ktosik mówić o spokojnej rekonealescencji w ogrodzie ??... Czy raczej o nabywaniu nowych schorzeń ?

Masażystę wyslam .. Wprawdzie w oryginale był bardziej ruchawy , ale mnie cosik nie wyjszło i jest tak , jak jest

Zazdraszczam masażysty ....

Dobrze, że już po śniegu !

Pozdrawiam
gierczusia 08:56, 12 kwi 2013

Madziu.. Ja już pisałam Julci ,że jak już wyeksploatuje masażystę , to ma go wysłać do mnie .. Ale jak kcesz , to ja Ci go potem zapakuję w paczkę , coby dotarł bez uszczerbku i wyślę ..
gierczusia 08:57, 12 kwi 2013

AniaDS napisał(a)
Widzę, że już wiosna wszędzie a u mnie jeszcze śnieg zalega . Ale to jego ostatnie chwile.. mam nadzieję .

No u mnie teź jeszcze niestety to białe paskudztwo leży .. Mam nadzieję ,że dzisiejszy lekki deszczyk z tą kupą się rozprawi
gierczusia 08:59, 12 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

rabatki wytyczałam i łopata w ruch poszła....z masażu skorzystam

Kofana .. To mnie wyprzedziłas ... Ja jeszcze rabaty mam nie wytyczone ..ale stracha mam przed tą przebudową .. Ajjjjajjj
grazyna 09:08, 12 kwi 2013

Ty już łopatę w ręku trzymasz, ja dopiero od poniedziałku zamierzam. Trochę mokrawo jeszcze.
Kindzia 09:29, 12 kwi 2013

U mnie dalej grząsko, wszystko resztę do przyszłego weekendu musi czekać...

Jak tam u Was Julciu? U nas chłodniej niż wczoraj, ale jeszcze nie pada. Idę na rekonesans...zobaczę czy coś mi czegoś nie zeżarło...
Gosiniak 10:54, 12 kwi 2013

Kasiu słońca u mnie prawie wcale wczoraj nie było, ale za to padało dopiero po południu, dziś od rana szaro i mży,
Cieszę się że nadrobiłaś w ogrodzie, ja dziś nadrabiam ogrodowiskowo, coraz mniej czasu na forum, ale jakoś trzeba to połączyć, buziam
JulkAd 13:27, 12 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Julka czy u Ciebie prawielato dzisiaj było? Bo u mnie już tak +18,5

Trawnik sypię czym popadnie chyba teraz florovitem do trawników

W sezonie lubię "szybki efekt dywanowy" agrecol ale wiosną nawet azofoską - byleby sporo azotu było.

Dzięki Marzenko za podowiedź

Podobno azofoska działa szybko. znajomy twierdzi, że najlepiej pylista, bo szybko się rozpuszcza....jeszcze nie próbowałam.
Ciepło było, ale dopiero wieczorem i niestety o tej porze nie +18 już, bo za późno....dzisiaj pada, ale mi potzreba bo nawóz się rozpuszcza....efekt też taki kcem, ale co ile nawozić, żeby nie przenawozić?
JulkAd 13:29, 12 kwi 2013

Loosiuu napisał(a)
Hej dawno mnie nie było, nie wiem czemu... Już nadrabiam zaległości Coś mało fotek widzę!

Bo ja niefotogeniczna jestem...tak naprawdę nie ma co focić, dopiero sezon zaczynam....nie dziwota, że dawno nie byłeś...czasami czasu brak....