Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 20:15, 14 kwi 2013

bociek napisał(a)
I co??? Jak prace dzisiaj?

PS. Co za masazysta???

Padaka byłam wczoraj, nawet zdjęć nie miałam siły wrzucić, ale jutro nadrobię...no chyba, że słońce będzie do póżna to może nie dam rady
JulkAd 20:18, 14 kwi 2013

Kindzia napisał(a)
Juleczko podgoniłaś ogród dzisiaj! Nawet siły nie miałaś na swój wątek? Biedna...

Ale optymistyczne prognozy pogody na przyszły tydzień, mordeczka się śmieje

Kasiu ważne, że do Was zaglądam...jutro postaram się zdjęcia wrzucić, bo mnie martwią żurawki...na prognozy czekam, bo ciut mniej godzin mam (kolejna klasa na praktyce) i szybciej w domciu bedę...
Madzenka 20:49, 14 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu ważne, że do Was zaglądam...jutro postaram się zdjęcia wrzucić, bo mnie martwią żurawki...na prognozy czekam, bo ciut mniej godzin mam (kolejna klasa na praktyce) i szybciej w domciu bedę...

Ja dzisiaj jedną najbardziej zdechłą żurawkę podniosłam... Nie ma korzeni.... Znów te świnki opuchlaki mi wyżarły.....
gierczusia 07:32, 15 kwi 2013

A co z tymi żurawkami Julciu ??.., moje teź wyglądają na zdechłe , ale je chlastnę a potem dam na mszę
Bogdzia 08:10, 15 kwi 2013

O to już solidnie popracowałaś w ogrodzie. Ja od dziś zaczynam , pewnie będę wieczorem też padnięta ze nawet na Ogrodowisko nie zajrzę.
Milka 13:29, 15 kwi 2013

Tyle czytam o tych opuchlakach, a do końca nie wiem, jak je rozpoznać w żurawkach; moje żurawki mają zwiędłe liście, chcę je wyciąć, ale jak sprawdzić te korzenie, pociągnąć czy jak?
miłego dnia, obyło się bez masażysty?
JulkAd 07:26, 16 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja dzisiaj jedną najbardziej zdechłą żurawkę podniosłam... Nie ma korzeni.... Znów te świnki opuchlaki mi wyżarły.....

....no moja jedna na zdchniętą wyglądała, ale ją wyciągnęłam i korzeń byl więc pogłaskałam ją i poprosiłam, żeby mi takich numerów więcej nie odwalała, ale czy przeżyje nie wiem...o opuchlaki też się martwię...tzn nie o opuchlaki, ale o moje roślinki

JulkAd 07:28, 16 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
A co z tymi żurawkami Julciu ??.., moje teź wyglądają na zdechłe , ale je chlastnę a potem dam na mszę

Ja właśnie chlasnęłam wczoraj....na mszę nie dałam ( a trzeba było???!!!), ale za to ładnie poprosiłam, żeby już nie kombinowały i ładnie rosły...no zobczymy...hmm, może dadzą radę
JulkAd 07:29, 16 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
O to już solidnie popracowałaś w ogrodzie. Ja od dziś zaczynam , pewnie będę wieczorem też padnięta ze nawet na Ogrodowisko nie zajrzę.

No Bogdziu ja wczoraj byłam właśnie tak padnięta, że sił na kompa nie miałam, a jeszcze Córka mnie powtórką z chemii na dobranoc ululała
JulkAd 07:34, 16 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Tyle czytam o tych opuchlakach, a do końca nie wiem, jak je rozpoznać w żurawkach; moje żurawki mają zwiędłe liście, chcę je wyciąć, ale jak sprawdzić te korzenie, pociągnąć czy jak?
miłego dnia, obyło się bez masażysty?

Irenko...wczoraj to sił na masażystę nawet nie miałam...opuchlaki to mniej wiecej wiem jak wyglądają, ale przecież ich szukać pod ziemią nie będę...na razie obserwuję, a żurawki obcięłam i zobaczymy...