Widzę, że już wiosna wszędzie a u mnie jeszcze śnieg zalega . Ale to jego ostatnie chwile.. mam nadzieję .
Zazdraszczam masażysty .... Dobrze, że już po śniegu ! Pozdrawiam
Madziu.. Ja już pisałam Julci ,że jak już wyeksploatuje masażystę , to ma go wysłać do mnie .. Ale jak kcesz , to ja Ci go potem zapakuję w paczkę , coby dotarł bez uszczerbku i wyślę ..
No u mnie teź jeszcze niestety to białe paskudztwo leży .. Mam nadzieję ,że dzisiejszy lekki deszczyk z tą kupą się rozprawi
Kofana .. To mnie wyprzedziłas ... Ja jeszcze rabaty mam nie wytyczone ..ale stracha mam przed tą przebudową .. Ajjjjajjj
Ty już łopatę w ręku trzymasz, ja dopiero od poniedziałku zamierzam. Trochę mokrawo jeszcze.
U mnie dalej grząsko, wszystko resztę do przyszłego weekendu musi czekać... Jak tam u Was Julciu? U nas chłodniej niż wczoraj, ale jeszcze nie pada. Idę na rekonesans...zobaczę czy coś mi czegoś nie zeżarło...
Kasiu słońca u mnie prawie wcale wczoraj nie było, ale za to padało dopiero po południu, dziś od rana szaro i mży, Cieszę się że nadrobiłaś w ogrodzie, ja dziś nadrabiam ogrodowiskowo, coraz mniej czasu na forum, ale jakoś trzeba to połączyć, buziam