Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 16:44, 13 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Niesamowicie się Twój ogród zmienił!

Ale Marzenko, ja kcę ciągłych zmian, już mi się wiele w nim nie podoba
JulkAd 16:48, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Julka... od Kindzi do mnie to juz pół drogi byś miała za sobą

Ale miło Cie było zobaczyć.. i fajnie, że synuś też pojechał obejrzeć kolejne "normalne inaczej"
To jego zasługa, że dotarły roślinki..... a pół ogrodu jakbyś miała mojego u siebie, to ... trzeba by spacyfikować sąsiednie działki

I tak dalej sie dziwię, że synuś mnie nei wyrzucił z tą paką .... porządny gość Pozdrawiam jego również

Ja fiem, że to tylko kawałek dalej...Aniu my i tak przez przypadek wielki w tamte strony uderzyliśmy, ale cieszyłam się na ten wyjazd jak dziecko, spać w nocy nie mogłam przed

A Kuba, że przyjechał? ha, bez niego nie byłoby wyprawy w tamte strony, bo to w jego interesie jechaliśmy...aż mi się buzia śmieje, jak sobie przypomnę tę wielką pakę od Ciebie Aniu - ja jej unieść nie mogłam, a on targał
JulkAd 16:51, 13 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Julciu...tak się cieszę, że się wreszcie spotkałyśmy Taką właśnie sobie Ciebie wyobrażałam

Zanim dotrzecie do domu to jeszcze trochę czasu upłynie, ale już teraz : DZIĘKUJEMY
I do zobaczenia

ZA wszystko Kasiu dziękuję, (u Ciebie szczegółowe podzięki) i za fotki też, przeca tyle telefonów było u nas, a myśmy w końcu żadnego nie zrobili

już mi się ckni za Wami
JulkAd 16:54, 13 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bardzo miło było Was poznać i znów potwierdza się moja teoria że tutaj poznaje się cudownych, ciepłych i otwartych ludzi Spokojnej drogi

A ja oprócz tego, że za fotki u siebie, to jeszcze za torcika dziękuję, bo przepyszny był....a teoria o cudownych ludziach to Was przede wszystkim dotyczy
gierczusia 18:46, 13 lip 2014

Julciu .. Ja słaba jestem w pisaniu tego co m w duszy gra..

Bardzo się cieszę ,że miałam okazję Cię poznać,że wytrzymałaś towarzystwo takich fffariatek jak my .. Martwiłam się ,że będziesz czuła sie nieswojo , bo my już wszytskie się znamy..ale chyba żle nie było ?.. Żal mi ,że sie z Tobą nie nagadałam do końca ,ale sama widziałaś jak to było..szaleństwo ..

Mam nadzieję ,że jeszcze nie raz się spotkamy .. Noo i wiesz..... Ode mnie zdecydowanie do Pyrzowic blizej ,wiec zapraszam

Ściskam , mam nadzieję ,że droga powrotna przebiegła szczęśliwie a i Gość ma się dobrze
gierczusia 18:53, 13 lip 2014

Na pamiątkę

Buziaki spędziłam z Wami wczoraj fantastyczny czas ...
JulkAd 19:25, 13 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Ja słaba jestem w pisaniu tego co m w duszy gra..

Bardzo się cieszę ,że miałam okazję Cię poznać,że wytrzymałaś towarzystwo takich fffariatek jak my .. Martwiłam się ,że będziesz czuła sie nieswojo , bo my już wszytskie się znamy..ale chyba żle nie było ?.. Żal mi ,że sie z Tobą nie nagadałam do końca ,ale sama widziałaś jak to było..szaleństwo ..

Mam nadzieję ,że jeszcze nie raz się spotkamy .. Noo i wiesz..... Ode mnie zdecydowanie do Pyrzowic blizej ,wiec zapraszam

Ściskam , mam nadzieję ,że droga powrotna przebiegła szczęśliwie a i Gość ma się dobrze

Elu czas biegnie zdecydowanie za szybko, a te kilka godzin, tak wspaniałych, spędzonych z Wami minęło mi jak kilka minut (nie dziwne, że brakowało go na pogaduchy)...już bardzo mi tęskno, a przecież dopiero co Was poznałam - czułam się bardzo rodzinnie, za to Wam wszytkim dziękuję
...i ja liczę, że będzie okazja do spotkań, a tymczasem do siebie też zapraszam, może przez przypadek w moje strony będziesz podróże uskuteczniała,

buziam i ja i dziękuję, że mimo ważnych spraw dotarłaś do Kasi (mam nadzieję, że Młody zaopatrzony we wszystkie potrzebne sprzęta, został szczęśliwie odtransportowany na obóz )
JulkAd 19:27, 13 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Na pamiątkę

Buziaki spędziłam z Wami wczoraj fantastyczny czas ...

Ja nie mam już słów, żeby opisać jak było fajnie z Wami
Dzięki za foto
Kindzia 23:11, 13 lip 2014

Julcia odpoczywajcie, niespecjalnie lajtowy tydzień przed Wami...

Masz pachnidełko. Comte de Chambord, zapach znasz

Milka 13:11, 14 lip 2014

Ale fajne spotkanie i jest relacja i miło cię widzieć Jula, też tak sobie ciebie wyobrażałam
przy okazji takich spotkań, czas leci błyskawicznie, zawsze jest niedosyt
i pięknie u Kasiuli w ogrodzie jest