Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:15, 17 lip 2014

Na zakończenie różyczka NN, coraz ładniejsza

i clematis Madame le Coultre, powoli się zbiera do kwitnienia

Kasik 22:15, 17 lip 2014

Juleńko - ja duża baba jestem, to pewnie i serce mam odpowiednich rozmiarów. A miłych ludzi zawsze warto gościć.

U Ciebie też kwiatkowo- wszystko dorodne i soczyste. Ja hortemsjowa jestem i one najbardziej za serducho chwytają.

Buziki
JulkAd 22:24, 17 lip 2014

Kasik napisał(a)
Juleńko - ja duża baba jestem, to pewnie i serce mam odpowiednich rozmiarów. A miłych ludzi zawsze warto gościć.

U Ciebie też kwiatkowo- wszystko dorodne i soczyste. Ja hortemsjowa jestem i one najbardziej za serducho chwytają.

Buziki

Kasiu ja też lubię hortensje i chociaż się bojam trochę tych ogrodowych to one mnie się najbardziej podobają

A do mnie też masz niedaleko, pamiętaj
JulkAd 22:25, 17 lip 2014

I warzywnie

i owocowo...i dla Kasi (Kindzi), bo mi nie wierzyła, że mi chwasty kwitną...tutaj powój w malinach

i dla wszystkich, którzy myślą, że w ogrodzie mi nikt nie pomaga....mój pierwszy pomocnik...tutaj przyczajona do skoku na....piłeczkę

Magda70 23:22, 17 lip 2014

Widzę, że też czekasz na powojnika kwitnienie wygląda na to, że razem się kwiatków doczekamy... bo mój też już chwileczke, za momencik...

Buźka Julcia i poczochraj pomocnika za uszkiem
Kindzia 09:28, 18 lip 2014

Julcia tak Cię oranie w ogrodzie wykończyło? Biedna Kruszynko, za dużo na raz!!!

Kwiatuchy piękne wszystkie, nawet ten w malinach U mnie chwasty nie są takie urodziwe...

Już takie vanilki rozwinięte??? Niesamowite jak to wszystko pędzi!!! Aż ciekawa jestem jak tam moje, jaki postęp zrobiły.
Limki też mi zaczynały, żółte jeżówki, ale jestem ciekawa

Ładna ta różyczka żółto-różowa, delikatna taka. Pachnąca?

A roduś to CW? Bogdzia pisała, że one nieraz drugi raz kwitną. Też go mam, muszę przepatrzeć

U mnie powojniki niespecjalnie się udają, tym bardziej zazdroszczę Twojego

Piesa wszędobylska, widać Nie usiedzi na tyłku?

Buziolki
Kindzia 09:28, 18 lip 2014

Jedziecie z nami do ZG??? Blisko macie, przecież obrócicie raz-dwa...jedźcie
Milka 17:11, 18 lip 2014

Bardzo ładna róża, ciekawa jestem jak w pełni rozkwitnie takie pieski planuję na przyszłość, pomaga a nie psoci
malgorzata_s... 17:21, 18 lip 2014

Jula cudna ta Twoja psiurkaNo kto by takiej mordeczce piłki nie rzucałPozdrowka
JulkAd 18:28, 18 lip 2014

Magda70 napisał(a)
Widzę, że też czekasz na powojnika kwitnienie wygląda na to, że razem się kwiatków doczekamy... bo mój też już chwileczke, za momencik...

Buźka Julcia i poczochraj pomocnika za uszkiem

Oj Madziu nawet nie wiesz jak czekam, a wszystko dlatego, że kupiłam go takiego bidnego dwa lata temu i to późno, bo chyba pod koniec września, prawie ususzony był. Odbił właściwie od razu, nawet pąk kwiatowy miał, ale przyszły przymrozki i nie zdążył już zakwitnąć....w ubiegłym roku ogrodowa rewolicja spowodowała, że go przesadzałam jeszcze dwa razy, więc siłą rzeczy nie miał szans na rozwój...dlatego tak taraz czekam - kwiatów jeszcze nie widziałam

Buźka i dla Ciebie Madziu...pomocnik poczochrany