Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 16:55, 21 lip 2014

Anita1978 napisał(a)

Bo to nie moje! Pożyczone
Horti już u ciebie w jakim rozkwicie!
Pozdrówka

Nie wszystkie Anitko, Grandiflora w ogóle mnie nie zachwyca....ma same gałęzie
JulkAd 16:56, 21 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julitko pozdrawia na nowy tydzień

Gosieńko dzięki śliczne i nie kłuj tych dzieci za mocno w tym tygodniu
JulkAd 20:47, 21 lip 2014

I siem doczekałam...klematis Madame le Coultre

Na razie dwa kwiatki, ale i tak nie najgorzej
Magda70 22:51, 21 lip 2014

E Twój mocniej rozwinięty...
JulkAd 23:02, 21 lip 2014

Magda70 napisał(a)
E Twój mocniej rozwinięty...

Czyżbyś chłodniej miała?....szukam takiego w kolorze Twojej princesski, do towarzystwa moje rózyczce New Dawn....poczekam, aż u Ciebie się rozwinie, to kolor oblukam
Gabrysia_ 23:09, 21 lip 2014

Moja Grandiflora inaczej wygląda ( chyba ,że to nie ona?)...mam dwie,jedna już dawno kwitnie,a druga jeszcze się nie zdecydowała....to samo Vanilki ,jedna już cieszy oczy ,a druga daleko w tyle,ciekawe od czego to zależy?
Julcia,jeszcze raz bardzo dziękuję za chęć podzielenia się carexem,to bardzo miłe
Buziaki zostawiam

Zapomniałam pochwalić ogródek i jak sie wszystko rozrosło
JulkAd 23:16, 21 lip 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Moja Grandiflora inaczej wygląda ( chyba ,że to nie ona?)...mam dwie,jedna już dawno kwitnie,a druga jeszcze się nie zdecydowała....to samo Vanilki ,jedna już cieszy oczy ,a druga daleko w tyle,ciekawe od czego to zależy?
Julcia,jeszcze raz bardzo dziękuję za chęć podzielenia się carexem,to bardzo miłe
Buziaki zostawiam

Zapomniałam pochwalić ogródek i jak sie wszystko rozrosło

Gabrysiu, Grandiflora miała etykietę podczas kupna, więc nie wiem kto i gdzie się kopnął, albo ja cosik nie tak zrobiłam...już drugi rok z rzędu mi taki numer robi i nie chce kwitnąć tak jak na zdjęciach widziałam...ostatnia jej szansa, a jak nie to pójdzie w drugi kąt ogrodu, tam gdzie jej nikt nie będzie oglądał

...nie ma za co, mam na zbyciu, a sama dostałam go od Ani (Małej Mi)i szczerze dany, bo rośnie jak szalony
Magda70 09:16, 22 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Czyżbyś chłodniej miała?....szukam takiego w kolorze Twojej princesski, do towarzystwa moje rózyczce New Dawn....poczekam, aż u Ciebie się rozwinie, to kolor oblukam

Było chłodniej...to fakt. I moja posadzona troszkę w cieniu...
U Malkul już dawno princeska przekwitła a u mnie dopiero zaczyna. Z miesiąc różnicy chyba jest.
JulkAd 10:09, 22 lip 2014

Magda70 napisał(a)

Było chłodniej...to fakt. I moja posadzona troszkę w cieniu...
U Malkul już dawno princeska przekwitła a u mnie dopiero zaczyna. Z miesiąc różnicy chyba jest.

No w szoku jestem, że takie różnice czasowe w rozkwicie mogą być?, ale przy New Dawn w zasadzie termin kwitnienia powojnika mi obojętny, bo róża (wprawdzie na razie bez szału) kwitnie non stop, tylko koloru muszę poszukać odpowiedniego, żeby się z resztą nie kłócił

ps. Dzięki Madziu, jeszcze raz...wiesz za co
Magda70 10:11, 22 lip 2014

No problem