Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 18:44, 18 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Julcia tak Cię oranie w ogrodzie wykończyło? Biedna Kruszynko, za dużo na raz!!!

Kwiatuchy piękne wszystkie, nawet ten w malinach U mnie chwasty nie są takie urodziwe...

Już takie vanilki rozwinięte??? Niesamowite jak to wszystko pędzi!!! Aż ciekawa jestem jak tam moje, jaki postęp zrobiły.
Limki też mi zaczynały, żółte jeżówki, ale jestem ciekawa

Ładna ta różyczka żółto-różowa, delikatna taka. Pachnąca?

A roduś to CW? Bogdzia pisała, że one nieraz drugi raz kwitną. Też go mam, muszę przepatrzeć

U mnie powojniki niespecjalnie się udają, tym bardziej zazdroszczę Twojego

Piesa wszędobylska, widać Nie usiedzi na tyłku?

Buziolki

Roduś ty faktycznie CW, ale kupiony w ubiegłym roku i wówczas nic nie wskazywało na to, że chce drugi raz zakwitnąć

Różyczka coraz piękniejsza, to jest taki delikatny cytrynowy kolorek z obrzeżem różowym, ale nie w każdym pąku...pachnie również bardzo delikatnie, prawie niewyczuwalnie...
Vanilki mnie samą zaskakują....ciesze się, że są takie wysokie, bo przynajmniej widzę je z tarasu

Moje powojniki dopiero się uodparniają, na mnie chyba też (znaczy się na moje rewolucje)...na pewno nie będą ostatnimi, bo to jedna z możliwości wprowadzenia koloru do ogrodu

Buziam również

edit: piesa upierdliwa z tą piłeczką, ale teraz upał ją wykańcza
JulkAd 18:49, 18 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Jedziecie z nami do ZG??? Blisko macie, przecież obrócicie raz-dwa...jedźcie

A do kiedy będziecie w ZG?...muszę to wszystko logistycznie ułożyć
JulkAd 18:52, 18 lip 2014

Milka napisał(a)
Bardzo ładna róża, ciekawa jestem jak w pełni rozkwitnie takie pieski planuję na przyszłość, pomaga a nie psoci

Już gdzieś ją pokazywałam Irenko, nie jest specjalnie trwała, ale teraz wyjątkowo obficie zakwitła, na jednej łodydze ma pięć kwiatów....przyjedzie Kasia to mnie podszkoli w przycinaniu, bo sama nie wiem czy dobrze ją tnę

Irenko Sunia jest bardzo grzeczna, chociaż potrafi powarczeć też, jak była mała kopała w ogrodzie razem ze mną, teraz wie, że jak nie wolno to nie kopie, nie niszczy, ale też dla niej zostawiliśmy trawę, żeby miała gdzie pobiegać, decydując się na nią wiedzieliśmy, że będzie żywiołem
JulkAd 19:13, 18 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jula cudna ta Twoja psiurkaNo kto by takiej mordeczce piłki nie rzucałPozdrowka

Małgosiu, ja wiem, że ona poczciwą mordeczkę ma, ale żywe srebro w niej siedzi, jak się uprze na zabawę to nikomu nie odpuści
Kindzia 20:00, 18 lip 2014

Julcia wcześnie rano 31.lipca wyjedziemy z Pszczyny, zahaczymy o Was, potem do Kasi.
Zadzwonię do Ciebie w przyszłym tygodniu, może już sobie poukładasz wszystko i będziesz wiedziała co i jak.
Postarajcie się, fajnie będzie Kasia to iskierka niesamowita, to jest dopiero energia
Mniej więcej 45 minut musimy do Gosi jechać i dość często się spotykamy...w czasie urlopu też jesteśmy umówieni...

Buziaki
JulkAd 20:03, 18 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Julcia wcześnie rano 31.lipca wyjedziemy z Pszczyny, zahaczymy o Was, potem do Kasi.
Zadzwonię do Ciebie w przyszłym tygodniu, może już sobie poukładasz wszystko i będziesz wiedziała co i jak.
Postarajcie się, fajnie będzie Kasia to iskierka niesamowita, to jest dopiero energia
Mniej więcej 45 minut musimy do Gosi jechać i dość często się spotykamy...w czasie urlopu też jesteśmy umówieni...

Buziaki

Kasiu ja to wszystko rozumiem, muszę tylko wiedzieć, czy mój Krzysiek nadal będzie zajęty w tym czasie czy już wolny od dodatkowych zajęć
Kindzia 20:08, 18 lip 2014

Dalej społecznik??? Już myślałam, że Mu przeszło śródnocne wstawanie...
JulkAd 20:17, 18 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Dalej społecznik??? Już myślałam, że Mu przeszło śródnocne wstawanie...

Ja go podziwiam, ale twierdzi, że i tak spać nie może...następny tydzień jesze na pewno, a później nie wiem
Kindzia 11:02, 20 lip 2014

Będę Cię molestować

U Was dzisiaj też taki nieznośny upał Julcia???

Buziole
JulkAd 12:51, 20 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Będę Cię molestować

U Was dzisiaj też taki nieznośny upał Julcia???

Buziole

Kasiu nie do zniesienia dzisiaj, po ósmej rano już ukrop był niemiłosierny...
Buźka