Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 09:58, 25 lip 2014

Kindzia napisał(a)
A dzisiaj jak? Pada jeszcze? U nas niewyraźnie, ale mam nadzieję, że padać nie będzie. Do Wisły się wybieramy.

Masz już namiar na jeżówki na privie
Jesteś zdecydowana na kupno?

Dzisiaj zadzwonię.

Buziolki

Nie pada, w nocy trochę siąpiło, teraz nieśmiało słonko wycodzi...po deszczu wyłożyły się Vanilki, ale myślę, że się podniosą jak wyschną

Dzięki za namiary.....chyba sobie mały prezent zrobię

Jestem zdecydowana na pewno co do Hot Papayi, ale żótej szukam (a chyba nie mają)i nad różową sie zastanawiam, , muszę chyba zadzwonić....

....będę czekała na telefon
Kindzia 10:05, 25 lip 2014

Moje vaniliki też trochę poległy, ale to ich pierwszy rok, to mają prawo. W zeszłym roku tak z misiami miałam, teraz, po deszczach, stoją jak żołnierze

Kupiłam w tym roku Hot, na razie marne są. Żółtą mam Leilani, pani poleciła. Fajna, sztywna, ładny żółty. Ale nie jest taka pudlasta.

Wieczorkiem zadzwonię

Buzi
malgorzata_s... 21:21, 25 lip 2014

Julcia normalnie sama nie mogę odczytać tego co mój tablet poprzerabiał Jak ty mnie zrozumiałaś U mnie dzisiaj kilka razy lało , co wyszłam wyrwać kilka chwastów to zaczynało padać. Kasia przyjedzie a tu chwastowisko Zobaczy wreszcie jak porządne chwasty wyglądają
Kasik 21:27, 25 lip 2014

Jula u nas w Przytoku będą jeżówki w sierpniu. Hot Papaya tez. Cena zwala z nóg, bo oni maja je po 20 zł, a wiem ze można kupić taniej. Słyszałam, że w Żarach na targu jest jakiś facet, który sprzedaje tylko jeżówki- podobno ma ich całą masę i w cenie po 15 zł. Muszę się zorientować.

Buziaki

A jak tam decyzja, bo czwartek zbliża się wielkimi krokami.
JulkAd 21:29, 25 lip 2014

Kindzia napisał(a)
Moje vaniliki też trochę poległy, ale to ich pierwszy rok, to mają prawo. W zeszłym roku tak z misiami miałam, teraz, po deszczach, stoją jak żołnierze

Kupiłam w tym roku Hot, na razie marne są. Żółtą mam Leilani, pani poleciła. Fajna, sztywna, ładny żółty. Ale nie jest taka pudlasta.

Wieczorkiem zadzwonię

Buzi

Moje Vanilki z wody otrzepałam i od razu pół metra wyżej są...Hot mi się właśnie podoba ze względu na pudlastość, ta żółta jest ok, tylko ja mam przesyt taka zwykłą żółtą, bo na froncie między mną, a sąsiadką rośnie żółta rudbekia (przypomina ciut jeżówkę), taka nieokiełznana...jak chwast dosłownie...więc jeżówka żółta, to raczej pudlasta

Buziaki
JulkAd 21:31, 25 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julcia normalnie sama nie mogę odczytać tego co mój tablet poprzerabiał Jak ty mnie zrozumiałaś U mnie dzisiaj kilka razy lało , co wyszłam wyrwać kilka chwastów to zaczynało padać. Kasia przyjedzie a tu chwastowisko Zobaczy wreszcie jak porządne chwasty wyglądają

Oj dla chcącego nic trudnego...Gosiu, przeca wiem co miałaś na myśli, a ja pisząc w telefonie tez czasami mam problem z tymi słowami, które mi podpowiada.....no i ja siem bojam, ze chwast na chwaście u mnie, ale co tam ważne, że przyjedzie...
JulkAd 21:36, 25 lip 2014

Kasik napisał(a)
Jula u nas w Przytoku będą jeżówki w sierpniu. Hot Papaya tez. Cena zwala z nóg, bo oni maja je po 20 zł, a wiem ze można kupić taniej. Słyszałam, że w Żarach na targu jest jakiś facet, który sprzedaje tylko jeżówki- podobno ma ich całą masę i w cenie po 15 zł. Muszę się zorientować.

Buziaki

A jak tam decyzja, bo czwartek zbliża się wielkimi krokami.

Kasiu, dzięki za informację...jak przekalkuluję ile mi potrzeba )
( bo czytałam u Marzenki, że się duża kępa z nich później robi, a ja mam ograniczenia terytorialne...i nie tylko jeżówki kcem)...to może w necie zakupię, bo z przesyłką mi wyjdzie taniej niż bym musiała do Przytoku jechać
Mirka 23:47, 25 lip 2014

U mnie od trzech dni leje non stop .Słonecznego weekendu życzęróżyczkom jutro zrobię foto
Kindzia 10:16, 28 lip 2014

Juleczko jakoś stale mi czasu na komputer w tym urlopie brakuje...jakoś nieczasowa jestem
U Małgosi żadnych łanów chwastów nie widziałam...kokietuje tylko tym chwastami, wierz mi! Ogródeczek ma wylizany!!!

Julcia, miłego dnia
Milka 12:26, 28 lip 2014

U nas nic nie padało, sucho znowu, ale prognozy mówią o upałach i deszczach, czeka nas brazylijski busz Udanego poniedziałku