Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:36, 03 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

40- 50 zeta no coś Ty ???!!!
W szkółce kupowałam phantomy po 7 zł. Musiałam z 10 km zboczyć z trasy, ale brałam 5 sztuk, to uznałam, że warto...

Kofana...jak zobaczyłam Phantomy giganty u Kasika z Zielonej Góry, cena uważałam, że akuratna...więc 20 zł było dla mnie okazją jakich mało.....o cenie7 zł, nawet nie śmiem pomarzyć
JulkAd 22:40, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Achhh tam ciąg komunikacyjny.... Komu takie cuś potrzebne ??? Już se zwizualizowałam jak fruwasz nad tą grządką

Ja cały czas dumam jak tam nogi postawić, żeby dobrze było i człek z murka nie spadł obciążony gigantycznym workiem z bioodpadami z lekka już stęchłymi (bo wywożą raz na 2 tygodnie)...prawie jak św.Mikołaj...tylko worek nie ten
JulkAd 22:41, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Po 7 zł?????!! .. Nie nooooo , to jest nie fer

Buziole Dziewczyny

No nie?...też tak myślem...toż to skandaliczny skandal
JulkAd 22:42, 03 wrz 2014

Magda_ napisał(a)
no Julitko nieźle Ci to odświeżanie wyszło Kiedyś już zaglądałam do Twojego wątku ale go sobie nie zaznaczyłam
Teraz się poprawię i już będę zaglądała częściej

Madziu odświeżanie cały czas trwa..."dezodoranty" non stop konieczne...jak nie z przodu to z tyłu....jeszcze sporo ich potrzeba
JulkAd 22:46, 03 wrz 2014

Milka napisał(a)

zmiana fajna ale co do trawy, no nie wiem czy na siatkę dobry pomysł, bo długo będzie łyso, trawy dość późno ruszają, raczej obstaję za bluszczem, albo czymś bordowym do cięcia

Irenko tam bluszcz raczej odpada....siatka raczej wiotka jest i z czasem ciężaru nie utrzyma....myślisz o bordowym żywopłocie?....też miejsca nie ma....chyba przy trawach zostanę, pomimo późnego startu, bo fiesz....tuje i tak zimą zielone som
JulkAd 22:47, 03 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
A ja bym na razie zostawiła tę rabatkę jak jest...hortki Ci się rozrosną, wystarczy tam...najwyżej potem te iglaki wytargasz...jak się mieścić nie będą.
Już w przyszłym roku nie będzie widać tego pojemnika sąsiadów, zobaczysz

Buzi zostawiam i dziękuję, że zaglądasz do mnie

Dzięki Kasiu...zawsze pocieszysz...Ty wiesz jak szybko rośliny rosną

....nie ma za co i odbuziowuję

JulkAd 22:49, 03 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Kaśka ma chyba rację .. Jak te hortki się rozrosną to tam będzie tłok .. A jak będziesz chciała żeby były bardziej do góry to je podwiążesz i już

Ściskam mocno

Poczekam, a jakże...ale jak ML mi w ręce wpadnie to i tak posadzę, żeby sprawdzić efekt za tujami
AsiaK_Z 15:01, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Któreś już z kolei kwitnienie The Fairyi obok Vanilki

Witaj. Ja trochę jestem opóźniona , ale tak mnie urzekło to połączenie, że spać nie mogę . Napisałaś mi, że to zestaw bezobsługowy i ja lubię takie. Chciałam dopytać o odmianę tej rozplenicy. Znalazłam w tym kolorze "Rubrum" i "Fireworks". Czy to któraś z nich?
Czy ta "bozobsługowość" dotyczy również zimy? Czy jednak będzie musiała być przykryta jakąś kołderką?

Pozdrawiam
BusyBee 17:45, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

No nie?...też tak myślem...toż to skandaliczny skandal

Ale to u producenta na wsi głębokiej na wschodzie, gdzie nawet boćki zawracają Tam nawet z GPSem byście nie trafiły
Kindzia 18:13, 04 wrz 2014

Ściskam i buziaka przesyłam