Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 20:21, 04 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Ściskam i buziaka przesyłam

Dzięki KAsiu
Magda_ 20:54, 04 wrz 2014

jesteś zadowolona z the fairy?
gierczusia 21:00, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Ja cały czas dumam jak tam nogi postawić, żeby dobrze było i człek z murka nie spadł obciążony gigantycznym workiem z bioodpadami z lekka już stęchłymi (bo wywożą raz na 2 tygodnie)...prawie jak św.Mikołaj...tylko worek nie ten

Echhhh .. Może jeszcze worek ten , bo mój synek kiedyś dostał obierki z ziemniaków od babci w ramach żartu prezentowego .. Pamiętam te łezki w jego oczach ..ale to taka dygresja... Więc chciałam powiedzieć ,że worek to nawet może byc dziadowski , ale ten " zapaaaachhhhhh " 2 - tygodniowy

Aaa..buziole
gierczusia 21:01, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Poczekam, a jakże...ale jak ML mi w ręce wpadnie to i tak posadzę, żeby sprawdzić efekt za tujami

U nas duży wybór traw w obisiu .. Ńie wiem czy macie i czy jest morning bo gracek był
JulkAd 21:53, 04 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)

Witaj. Ja trochę jestem opóźniona , ale tak mnie urzekło to połączenie, że spać nie mogę . Napisałaś mi, że to zestaw bezobsługowy i ja lubię takie. Chciałam dopytać o odmianę tej rozplenicy. Znalazłam w tym kolorze "Rubrum" i "Fireworks". Czy to któraś z nich?
Czy ta "bozobsługowość" dotyczy również zimy? Czy jednak będzie musiała być przykryta jakąś kołderką?

Pozdrawiam

Asiulko...muszę Cię rozczarować, zdjęcie chyba przekłamuje, bo ona zielona jest ta rozplenica...więc z zimowaniem ani róża ani trawa nie ma problemów, a Rubrum ponoć nie przezimuje, a Fireworks nie wiem....

Buziolki
dla Ciebie to samo miejsce w innym świetle i ujęciu....

edit: zawsze możesz tło bordowe dodać....np. z pęcherznicy, ale tę trzeba ciąć
JulkAd 21:57, 04 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Ale to u producenta na wsi głębokiej na wschodzie, gdzie nawet boćki zawracają Tam nawet z GPSem byście nie trafiły

Aha to znaczy tam gdzie psy d...mi szczekają...no to hurtownikiem powinnaś zostać...na ogród swój byś zarobiła
BusyBee 22:02, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Asiulko...muszę Cię rozczarować, zdjęcie chyba przekłamuje, bo ona zielona jest ta rozplenica...więc z zimowaniem ani róża ani trawa nie ma problemów, a Rubrum ponoć nie przezimuje, a Fireworks nie wiem....

Buziolki
dla Ciebie to samo miejsce w innym świetle i ujęciu....

edit: zawsze możesz tło bordowe dodać....np. z pęcherznicy, ale tę trzeba ciąć

Fireworks też raczej nie zimuje......czytałam o niej, bo piękne okazy u nas były i miałam na nie ochotę

A połączenie na zdjęciu śliczne

Co to za rózia??
Edit: doczytałam, że to the fairy, inaczej wygląda na tym zdjęciu
JulkAd 22:06, 04 wrz 2014

Magda_ napisał(a)
jesteś zadowolona z the fairy?

Madziu, nie narzekam...miała taki moment pod koniec lipca gdzie obcięłam prawie wszystkie kwiaty (kwitnie takimi "gronami"), bo wszystkie były brzydkie( może przez upały?...nie wiem), ale szybko zebrała się i znowu szaleje...mam posadzone tam 3 sztuki, ale wystarczyłyby 2...
BusyBee 22:07, 04 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Aha to znaczy tam gdzie psy d...mi szczekają...no to hurtownikiem powinnaś zostać...na ogród swój byś zarobiła

Taaaa......toż czegoż, jak nie tegoż????
JulkAd 22:10, 04 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

U nas duży wybór traw w obisiu .. Ńie wiem czy macie i czy jest morning bo gracek był

Przeca mówię, że czasami w dziurze mieszkam....nie ma obisia