Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 15:01, 02 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
A tu dalej burza mózgów? Hortki się rozrosną to fakt Buziak

Gosiu dlatego się zdecydowałam na hortki już teraz, bo do przyszłego roku podrosną, no i cena nie była jakaś mego blokująca...nastawiłam się na wiosenną cenę 40-50 zł za sztukę, a te były po 20, więc nie było się co zastanawiać....to nic, że już powoli się kończą w tym sezonie....
JulkAd 15:03, 02 wrz 2014

jazzy napisał(a)

Nie podoba mnie się taki scenariusz

Z fruwaniem, czy z deszczem?...u mnie tylko siąpi, już w nocy musiałam zbiorniki na wodę otworzyć, żeby tuje podlało....bo by się przelały...ale teraz trawa cudo
JulkAd 15:05, 02 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Moje limki, te przy kole z ogniskiem sadziłam jesienią rok temu, a miskanty tej wiosny- one są już naprawdę spore Magiczna siła czyni cuda

Więc od wiosny wspomożesz swoje magicznie i jesienią będą po pas!

Czyli miskanty nawet jak w tym roku nie dostanę to urosną spore w jeden sezon? Super. Magiczna siła do hortek obowiązkowa.....u Kasika widziałam (na własne oczy) jakie cuda z Phantomem uczyniła
JulkAd 15:08, 02 wrz 2014

Magda70 napisał(a)
Halloo...Pani profesor...
szaliczek biało-czerwony masz przygotowany ?!

Szalik przy telewizorni leży, nawet 3 szaliki(jeszcze dla eMa i Młodego) i czekają na wieczorny meczyk...

JulkAd 15:09, 02 wrz 2014

AsiaK_Z napisał(a)

To ja wchodzę w to

Będzie Pani zadowoloooona
jazzy 15:10, 02 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Z fruwaniem, czy z deszczem?...u mnie tylko siąpi, już w nocy musiałam zbiorniki na wodę otworzyć, żeby tuje podlało....bo by się przelały...ale teraz trawa cudo

Z deszczem nie możemy tarasu skończyć... U mnie perz - cudo
edit: tak mam cudnie
BusyBee 16:34, 02 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Czyli miskanty nawet jak w tym roku nie dostanę to urosną spore w jeden sezon? Super. Magiczna siła do hortek obowiązkowa.....u Kasika widziałam (na własne oczy) jakie cuda z Phantomem uczyniła

Urosną urosną, tylko może Ci się uda kupić spore rośliny- chodzi mi o to, żeby były gęste, a nie wysokie
To jest zdjęcie z wiosny, 2 doniczki po prawej ( zdjęcia później wyrzucę):

A to te same niedawno

JulkAd 16:57, 02 wrz 2014

jazzy napisał(a)

Z deszczem nie możemy tarasu skończyć... U mnie perz - cudo
edit: tak mam cudnie

Ale perzem bym się nie przejmowała...dasz radę...pogoda niespokojna to fakt, ale od jutra u nas ma być lepiej
JulkAd 17:02, 02 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Urosną urosną, tylko może Ci się uda kupić spore rośliny- chodzi mi o to, żeby były gęste, a nie wysokie
To jest zdjęcie z wiosny, 2 doniczki po prawej ( zdjęcia później wyrzucę):

A to te same niedawno

Absolutnie nie usuwaj...zresztą już zacytowałam, będą ku pamięci, gdybym musiała wiosną szukać traw, a na połączenie też popatrzę, bo muszę się utrwalić w przekonaniu, że ciąg komunikacyjny nie jest tam konieczny i należy rozpocząć kurs żonglerki...tak naprawdę, worki będą przenosić dwoma etapami...ale żeby to zobrazować potrzebne są zdjęcia

Buziolki za foty
BusyBee 17:12, 02 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Absolutnie nie usuwaj...zresztą już zacytowałam, będą ku pamięci, gdybym musiała wiosną szukać traw, a na połączenie też popatrzę, bo muszę się utrwalić w przekonaniu, że ciąg komunikacyjny nie jest tam konieczny i należy rozpocząć kurs żonglerki...tak naprawdę, worki będą przenosić dwoma etapami...ale żeby to zobrazować potrzebne są zdjęcia

Buziolki za foty

Nie chcę Ci wątku zaśmiecać... Może wstawię u siebie...?
Ale sporo urosły miskanty w jeden sezon to dla mnie budujące, bo już następne w donicach czekają