Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 13:45, 29 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
no to przyjemnej pracy

romka 12:55, 30 wrz 2012

Juleczka ale masz cudne zdjęcie w avaratku!!!!
jejku ale mnie nie było..... pewnie z 1,5 miesiąca.... miałam trochę urwanie głowy, a doba jakos nie chciała sie rozciągnać....
mam nadzieję że druga powoła października będzie już czasowo łaskawsza i odrobię choć trochę zaległości
posadziłam tujki, ale nic poza tym, dobrze, że mama wpadła i zrobiła porządek z warzywnikiem... bo pewnie marchewki i jej koleżanki zimowałyby w ziemi
pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję " do wkrótce"
JulkAd 18:30, 30 wrz 2012

romka napisał(a)
Juleczka ale masz cudne zdjęcie w avaratku!!!!
jejku ale mnie nie było..... pewnie z 1,5 miesiąca.... miałam trochę urwanie głowy, a doba jakos nie chciała sie rozciągnać....
mam nadzieję że druga powoła października będzie już czasowo łaskawsza i odrobię choć trochę zaległości
posadziłam tujki, ale nic poza tym, dobrze, że mama wpadła i zrobiła porządek z warzywnikiem... bo pewnie marchewki i jej koleżanki zimowałyby w ziemi
pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję " do wkrótce"

Dzięki, że zaglądasz, u mnie też doba za krótka, a pracy nie ubywa, też rzadziej zaglądam na forum, a już w następnym tygodniu całkiem bieda z tym będzie
JulkAd 18:43, 30 wrz 2012

A dzisiaj dla porównania rabatka z 28 lipca tego roku i z dnia dzisiejszego. Wkleiłam, bo sama byłam ciekawa jak to wygląda. Pozytywnie zaskoczona jestem żurawkami. Na sam ich widok mam mocne postanowienie na rok następny...już zbieram do skarbonki

Kindzia 09:41, 01 paź 2012

Ale Ci żurawy urosły!!!! Miłego dnia i całego tygodnia Wszystko będzie na 6!
agata_chrosc... 09:47, 01 paź 2012

Julita - to połaczenie ciemnych żurawek i trzmieliny bardzo malarskie. No i pozwolę sobie od koleżanki zaczerpnąć i dosadzę tej drobnej trzmieliny moim zurawkom bo z japońską, taką większą, tak im jakoś ciągle łyso. A ta drobna doda światła. Bardzo ładnie I własnie super, że tak mało regularnie. Na prawdę nie wszystko musi byc pod sznurek
agata_chrosc... 09:52, 01 paź 2012

i wiesz co mi jeszcze do głowy przyszło - pięnike by ten obrazek wyglądał, gdybyś potraktowała te tuje jako tło, wywaliła bukszpany bo się z tłem zlewają i dała tam kilka krzaczków z jasnymi lisćmi - np. zielone pęcherznice, albo derenie ale nie białe tylko jasnozielone, albo perukowiec, ale nie bordowy tylko zielony. Żeby ni e były geometryczne, tylko z lekka rozwichrzone i jasne. Bardzo by to był ładny obrazek. moim zdaniem oczywiśie, bo pewnie znajdą się i inne pomysły
JulkAd 12:22, 01 paź 2012

Kindzia napisał(a)
Ale Ci żurawy urosły!!!! Miłego dnia i całego tygodnia Wszystko będzie na 6!

No to dopiero praca na nastepny sezon Kasiu
JulkAd 12:23, 01 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
i wiesz co mi jeszcze do głowy przyszło - pięnike by ten obrazek wyglądał, gdybyś potraktowała te tuje jako tło, wywaliła bukszpany bo się z tłem zlewają i dała tam kilka krzaczków z jasnymi lisćmi - np. zielone pęcherznice, albo derenie ale nie białe tylko jasnozielone, albo perukowiec, ale nie bordowy tylko zielony. Żeby ni e były geometryczne, tylko z lekka rozwichrzone i jasne. Bardzo by to był ładny obrazek. moim zdaniem oczywiśie, bo pewnie znajdą się i inne pomysły

No masz duzo racji w tych swoich głośnych rozważaniach...kto wie? Wrócę do tematu zimą...będzie czas na przemyślenia i nowe plany
Milka 13:20, 01 paź 2012

Lubię takie porównania, dopiero teraz widać jak bujnęły żurawki i jak załapałaś do nich miłość
też miałam z wymiany ucznia, jak syn był w liceum, będzie dobrze, nasz gośc był pozytywnie zachwycony