Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Toszka 19:35, 11 lip 2016

Stipa w sierpniu pokaże na co ja stać - sierpień nalezy do traw. Cierpliwości
AsiaK_Z 09:11, 15 lip 2016

Julcia nie odpłynęłaś po tej wczorajszej ulewie? Macham
gierczusia 15:17, 17 lip 2016

Juleczka postanowiła się chyba troszku pobyczyć i uciec od komputera
Ściskam i zasyłam gorace buziolki
AsiaK_Z 18:20, 23 lip 2016

Mam nadzieję że wypoczęta wróciłaś do domu. Teraz będziesz miała duuuuużo czasu i siły na ogrodniczkowanie
JulkAd 18:50, 23 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Julcia nie odpłynęłaś po tej wczorajszej ulewie? Macham

Nie odpłynęłam, ale pompa w zbiorniku pracowała przez cały czas, żeby się nie przelało, ale przynajmniej szmaragdy podlane. Klon ucierpiał i trochę się przechylił. Nie wiem czy do uratowania czy do ścięcia.
JulkAd 18:58, 23 lip 2016

gierczusia napisał(a)
Juleczka postanowiła się chyba troszku pobyczyć i uciec od komputera
Ściskam i zasyłam gorace buziolki

Już wróciłam...byłam w buszu, nad naszym polskim morzem...uwielbiam takie miejsca gdzie między jednym, a drugim parawanem na plaży jest dobre 30 m, a w słoneczny, wietrzny dzień (taki bez upału) przeszliśmy plażą ponad 4 km i spotkaliśmy 3 osoby!!!....poza tym piesa sobie poużywała, szczęśliwa niesamowicie, że cały dzień na świeżym powietrzu i praktycznie samopas mogła chodzić. Nie leżałam plackiem, a nos i plecy mam spalone...ale najbardziej ucieszyła mnie cała masa grzybów, które uwielbiam zbierać....szkoda tylko, że nie wzięłam ze sobą suszarki, nie dałabym rady obrobić tego co mogłabym nazbierać, więc zapas tylko takie, ktore mogłam na miejscu ogarnąć

Odściskuję
JulkAd 18:58, 23 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Mam nadzieję że wypoczęta wróciłaś do domu. Teraz będziesz miała duuuuużo czasu i siły na ogrodniczkowanie

Czas mam, ale sił brak...ja chcę do lasu!!!
AsiaK_Z 19:35, 23 lip 2016

JulkAd napisał(a)

Już wróciłam...byłam w buszu, nad naszym polskim morzem...uwielbiam takie miejsca gdzie między jednym, a drugim parawanem na plaży jest dobre 30 m, a w słoneczny, wietrzny dzień (taki bez upału) przeszliśmy plażą ponad 4 km i spotkaliśmy 3 osoby!!!....poza tym piesa sobie poużywała, szczęśliwa niesamowicie, że cały dzień na świeżym powietrzu i praktycznie samopas mogła chodzić. Nie leżałam plackiem, a nos i plecy mam spalone...ale najbardziej ucieszyła mnie cała masa grzybów, które uwielbiam zbierać....szkoda tylko, że nie wzięłam ze sobą suszarki, nie dałabym rady obrobić tego co mogłabym nazbierać, więc zapas tylko takie, ktore mogłam na miejscu ogarnąć

Odściskuję

O...maj...gat to gdzieś Ty była Julko? 30m od parawanu do parawanu? Łoooooooo

Grzyby już są? Jeszcze raz Łooooooo
JulkAd 21:34, 24 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)

O...maj...gat to gdzieś Ty była Julko? 30m od parawanu do parawanu? Łoooooooo

Grzyby już są? Jeszcze raz Łooooooo

Asiu między Łebą (ok 11 km na wschód), a Białogórą ....miejscowość nazywa się Osetnik (dawna ale istniejąc nazwa to Stilo). Grzyby są, ale raczej tam na wybrzeżu, na pobliskim terenie chyba brak...
Kindzia 11:40, 25 lip 2016

Byłaś z piesełkiem nad morzem? Przyzwoite warunki? Jeżeli tak, poproszę o namiar z ceną na priva
Buziak