Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 17:06, 26 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Byłaś z piesełkiem nad morzem? Przyzwoite warunki? Jeżeli tak, poproszę o namiar z ceną na priva
Buziak

Kasiu byliśmy trochę prywatnie u znajomych, znajomych..nie wiem czy w tej mieścince ktoś ma prywatne kwatery?...tam mieszka 7 rodzin!
Odbuziowuję
gierczusia 23:01, 26 lip 2016

JulkAd napisał(a)

Asiu między Łebą (ok 11 km na wschód), a Białogórą ....miejscowość nazywa się Osetnik (dawna ale istniejąc nazwa to Stilo). Grzyby są, ale raczej tam na wybrzeżu, na pobliskim terenie chyba brak...

Znam Łebę od lat uwielbiałam kiedyś, kiedy jeździło się tam poszaleć...echhhhh a niedawno właśnie słyszałam w radiu o Białogórze..same superlatywy a Ty jeszcze spokojniejsze miejsce znalazłaś??? Normalnie szacun 30 m między parawanami??? to takie miejsca jeszcze istnieją ???
Ściskam mooocno
AsiaK_Z 23:04, 26 lip 2016

JulkAd napisał(a)

Asiu między Łebą (ok 11 km na wschód), a Białogórą ....miejscowość nazywa się Osetnik (dawna ale istniejąc nazwa to Stilo). Grzyby są, ale raczej tam na wybrzeżu, na pobliskim terenie chyba brak...

No jestem w szoku i z powodu pojawienia się grzybów oraz ciszy i spokoju nad morzem.
JulkAd 16:50, 27 lip 2016

Się napisałam i poooszłooooo...wrr..

A więc.
Pierwsza fotka z 15 lipca po czwartkowych deszczach, nad morzem też lało i przestało rano przed naszym przyjazdem... na plaży pustki totalne

Druga robiona w niedzielę 17, temp. około 23 stopnie no i wiaterek. Parawan daleko w tle

W środę kiedy był upał i zero wiatru, to nad morzem był tłok!...właśnie te 30m między parawanami, brak zdjęć, bo leżeliśmy plackiem i się smażyliśmy, Kora się załapała na fotkę podczas odpoczynku między treningiem z piłeczką...osłonięta koszulką od słońca

a od wczoraj wygląda tak...to znaczy dzisiaj już lepiej, ale po wczorajszym zabiegu do końca zakręcona....

I wreszcie to na co się można było natknąć na półgodzinnym spacerze po lesie, namiastka naszych zbiorów

JulkAd 16:53, 27 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Znam Łebę od lat uwielbiałam kiedyś, kiedy jeździło się tam poszaleć...echhhhh a niedawno właśnie słyszałam w radiu o Białogórze..same superlatywy a Ty jeszcze spokojniejsze miejsce znalazłaś??? Normalnie szacun 30 m między parawanami??? to takie miejsca jeszcze istnieją ???
Ściskam mooocno

To jest miejsce gdzie psy d...szczekają , ale w zimie , teraz jest trochę więcej ludzi, nie ma jednak obaw, że miejsca zabraknie...my i tak musieliśmy iść jakieś 100 metrów od wejścia bo nasza Korka to mały zadzior, a z psem nie tylko my
JulkAd 16:58, 27 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No jestem w szoku i z powodu pojawienia się grzybów oraz ciszy i spokoju nad morzem.

Asia ja uwielbiam takie miejsca, na pewno pojadę w przyszłym roku, nasze polskie morze też ma swój urok...a jak do tego las obok i cisza to już w ogóle...na plażę mieliśmy około 1,5 km to może też niektórych odstraszać, ale tam jest zakaz poruszania się samochodami około 2km przed plażą - dla leniwych cały czas bryczki jeżdżą tam i z powrotem
Milka 17:03, 27 lip 2016

Fajny urlop, morze nawet się nasze spisało grzyby i u mnie, ale inne
psiunia słodka, kubraczek ma tez modny
Milka 17:05, 27 lip 2016

JulkAd napisał(a)

Irenko jeżówek raptem pięć sadzonek, ale nie wiem czy dlatego, że w takim kiepskim miejscu i za sucho było?, czy może niechcący wyrwałam?,...chociaż raczej patrzyłam, jak wyrywałam chwasty , a może ślizgacze zżarły?, bo często je tam widzę...jeszcze mi nasion ciut zostało i chyba je ogrodzę jakąś ramką, żebym wiedziała, że one tam są

Zawsze to coś
no one faktycznie lubia siewki jeżówek, mnie cynie zżarły do cna i powojnik nie zakwitnie, bo co młode i pąki, też zżerają.
JulkAd 17:23, 27 lip 2016

Milka napisał(a)
Fajny urlop, morze nawet się nasze spisało grzyby i u mnie, ale inne
psiunia słodka, kubraczek ma tez modny

A u mnie właśnie grzybów w okolicy brak, a szkoda, bo czas jeszcze mam

Kubraczek obowiązkowy przez dwa tygodnie... szkoda, że nie jest różowy
JulkAd 17:24, 27 lip 2016

Milka napisał(a)

Zawsze to coś
no one faktycznie lubia siewki jeżówek, mnie cynie zżarły do cna i powojnik nie zakwitnie, bo co młode i pąki, też zżerają.

No to zżarły skubańce jak nic....muszę tak ograniczyć terytorium, żeby nie przelazły....