Znam Łebę od lat uwielbiałam kiedyś, kiedy jeździło się tam poszaleć...echhhhh a niedawno właśnie słyszałam w radiu o Białogórze..same superlatywy a Ty jeszcze spokojniejsze miejsce znalazłaś??? Normalnie szacun 30 m między parawanami??? to takie miejsca jeszcze istnieją ???
Ściskam mooocno
A więc.
Pierwsza fotka z 15 lipca po czwartkowych deszczach, nad morzem też lało i przestało rano przed naszym przyjazdem... na plaży pustki totalne
Druga robiona w niedzielę 17, temp. około 23 stopnie no i wiaterek. Parawan daleko w tle
W środę kiedy był upał i zero wiatru, to nad morzem był tłok!...właśnie te 30m między parawanami, brak zdjęć, bo leżeliśmy plackiem i się smażyliśmy, Kora się załapała na fotkę podczas odpoczynku między treningiem z piłeczką...osłonięta koszulką od słońca
a od wczoraj wygląda tak...to znaczy dzisiaj już lepiej, ale po wczorajszym zabiegu do końca zakręcona....
I wreszcie to na co się można było natknąć na półgodzinnym spacerze po lesie, namiastka naszych zbiorów
To jest miejsce gdzie psy d...szczekają , ale w zimie , teraz jest trochę więcej ludzi, nie ma jednak obaw, że miejsca zabraknie...my i tak musieliśmy iść jakieś 100 metrów od wejścia bo nasza Korka to mały zadzior, a z psem nie tylko my
Asia ja uwielbiam takie miejsca, na pewno pojadę w przyszłym roku, nasze polskie morze też ma swój urok...a jak do tego las obok i cisza to już w ogóle...na plażę mieliśmy około 1,5 km to może też niektórych odstraszać, ale tam jest zakaz poruszania się samochodami około 2km przed plażą - dla leniwych cały czas bryczki jeżdżą tam i z powrotem