Zuziu! Witam z rana! Piję kawę z Tobą na tarasie. Ale za chwilę lecę w ogrodowe grządki. Miłego dnia.
Musze powiedziec, że nic tak nie smakuje w letni słoneczny poranek jak miętowa herbata, oczywiście ze świerzej ogrodowej mięty.
Zapraszam wszystkich lubiących miętówkę na herbatkę
Jestem zauroczona Pani ogrodem. Przeglądam zdjęcia i czytam wpisy z zapartym tchem. Odwiedzam Panią niemalże codziennie. Niestety, ja nie mogę się pochwalić tak pięknym ogrodem, ale pracuję nad tym. Pozdrawiam
Witaj Marto.
Tutaj mówimy sobie wszyscy po imieniu, tak jest przyjemniej. Dziękuje, że odwiedzasz mój ogród. Każdy ogród ma w sobie cos niezwykłego. Nie krepuj się i śmiało pokazuj to co masz. Jeżeli masz jakies pytania to tutaj zawsze znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże. Zaglądaj kiedy tylko masz ochotę.
Pozdrawiam
Dziękuję Kochani, że do mnie zaglądacie. Wybaczcie ale dzisiaj do Was nie zajrzę. Nie wiem co się dzieje, ale dzisiaj zasłabłam na ogrodzie. Trochę na mnie nakrzyczano i zostałam potem tylko z aparatem w ręku. Jestem strasznie słaba i jakaś taka roztrzęsiona. Jak mi nie minie do jutra, to pójdę do lekarza. Wrzucę tylko najważniejsze fotki i idę regenerować siły. Obiecuje nadrobić potem zaległości.