Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

eda 00:32, 12 cze 2013

zuza12 napisał(a)
I piękna czerwona pelargonia od Hani znalazła juz swoje miejsce. Jeszcze tylko muszę jej dobrać doniczkę.

I pozostałe roślinki witające gości w wejściu

gamy barw u ciebie Zuziu pięknie kolorowo
bacha2224 01:43, 12 cze 2013

Witaj,ogród przecudowny,a piwonnie dopiero u mnie rozkwitają,pozdrawiam.
hanka_andrus 06:51, 12 cze 2013

Zuziu! Witam z rana! Piję kawę z Tobą na tarasie. Ale za chwilę lecę w ogrodowe grządki. Miłego dnia.

zuza12 09:36, 12 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Zuziu! Witam z rana! Piję kawę z Tobą na tarasie. Ale za chwilę lecę w ogrodowe grządki. Miłego dnia.

Witaj Haniu,
Ja piję właśnie mietową herbatkę w pracy i korzystam z odrobiny spokoju.
Ty masz juz takie piekne ogórki? W gruncie, czy pod folią?
zuza12 09:42, 12 cze 2013

Musze powiedziec, że nic tak nie smakuje w letni słoneczny poranek jak miętowa herbata, oczywiście ze świerzej ogrodowej mięty.
Zapraszam wszystkich lubiących miętówkę na herbatkę
marta_losinska 19:02, 12 cze 2013

Jestem zauroczona Pani ogrodem. Przeglądam zdjęcia i czytam wpisy z zapartym tchem. Odwiedzam Panią niemalże codziennie. Niestety, ja nie mogę się pochwalić tak pięknym ogrodem, ale pracuję nad tym. Pozdrawiam
eda 15:01, 13 cze 2013

zuza12 napisał(a)
Musze powiedziec, że nic tak nie smakuje w letni słoneczny poranek jak miętowa herbata, oczywiście ze świerzej ogrodowej mięty.
Zapraszam wszystkich lubiących miętówkę na herbatkę
wpraszam się już czuję zapach jak tam zdrówko zapytowuję
eda 15:03, 13 cze 2013

zuza12 napisał(a)
Generał Sikorski posadzony przy świerku, pięknie się prezentuje na tej zieleni.

pięknie
zuza12 20:32, 13 cze 2013

marta_losinska napisał(a)
Jestem zauroczona Pani ogrodem. Przeglądam zdjęcia i czytam wpisy z zapartym tchem. Odwiedzam Panią niemalże codziennie. Niestety, ja nie mogę się pochwalić tak pięknym ogrodem, ale pracuję nad tym. Pozdrawiam

Witaj Marto.
Tutaj mówimy sobie wszyscy po imieniu, tak jest przyjemniej. Dziękuje, że odwiedzasz mój ogród. Każdy ogród ma w sobie cos niezwykłego. Nie krepuj się i śmiało pokazuj to co masz. Jeżeli masz jakies pytania to tutaj zawsze znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże. Zaglądaj kiedy tylko masz ochotę.
Pozdrawiam
zuza12 20:41, 13 cze 2013

Dziękuję Kochani, że do mnie zaglądacie. Wybaczcie ale dzisiaj do Was nie zajrzę. Nie wiem co się dzieje, ale dzisiaj zasłabłam na ogrodzie. Trochę na mnie nakrzyczano i zostałam potem tylko z aparatem w ręku. Jestem strasznie słaba i jakaś taka roztrzęsiona. Jak mi nie minie do jutra, to pójdę do lekarza. Wrzucę tylko najważniejsze fotki i idę regenerować siły. Obiecuje nadrobić potem zaległości.

Zrobiło się różano