Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

jotka 09:48, 14 cze 2013

Ławka urocza kolor powinien być taki, aby była widoczna jej uroda. A więc zależy jakie tło dla niej zaplanowałaś ... A zabawa poduchami to niezły pomysł (może być nawet poducha dwustronna)

Na zdrówko uważaj, bo jak człowiek nie domaga to niewiele cieszy ...
pozdrawiam
zuza12 10:10, 14 cze 2013

Witaj Jolu,
Własnie miałam telefon od M i na najwyższych szczeblach zadecydowano, ze ma być kolor tzw. kawy z mlekiem i poduchy jakie sobie chcę. Jak nie będzie padać, to po południu maluję. A jak bedzie padać to tez maluje, tylko w garażu.
Na zdrowie uważam. Mam nadzieje, że to tylko chwilowa niedyspozycja. Dzisiaj jestem w pracy a jutro rano robie badania.
Pozdrawiam
marta_losinska 20:14, 14 cze 2013

Życzę dużo zdrówka. Ja niestety nie mam się czym pochwalić, Ogród mam dopiero od pół roku, na początek chcieliśmy się zorientować, co w nim rośnie i jak kwitnie. Jestem naprawdę początkującym ogrodnikiem. Jak tylko zrobię jakieś fotki postaram się coś wrzucić. Aktualnie nie mam co sfotografować. Niestety ostatnio dosłownie pół godzinna ulewa spowodowała u nas podtopienie. Chodzę po ogrodach i podpatruję, żeby jakoś go podratować i urządzić. Miłego dnia
zuza12 21:08, 15 cze 2013

marta_losinska napisał(a)
Życzę dużo zdrówka. Ja niestety nie mam się czym pochwalić, Ogród mam dopiero od pół roku, na początek chcieliśmy się zorientować, co w nim rośnie i jak kwitnie. Jestem naprawdę początkującym ogrodnikiem. Jak tylko zrobię jakieś fotki postaram się coś wrzucić. Aktualnie nie mam co sfotografować. Niestety ostatnio dosłownie pół godzinna ulewa spowodowała u nas podtopienie. Chodzę po ogrodach i podpatruję, żeby jakoś go podratować i urządzić. Miłego dnia

Współczuję. U nas wszelkie plagi na szczęście nas omijają. Chwal się każdym drobiazgiem w ogrodzie. Zobaczysz, ze zaraz Cie pochwalimy, a to dodaje skrzydeł. Mam nadzieję, że miałaś udana sobotę, bo mi dzień minął bardzo fajnie. Obcięłam przekwitłe irysy i piwonie. Walczyłam z mrówka i i ślimakami. Malowałam ławeczkę. A potem chwila relaksu i mała przejażdżka rowerem. Jutro wybieram się do Szczecina. Musze dokupić kilka roślinek do doniczek.
Pozdrawiam
zuza12 21:20, 15 cze 2013

Wszystkie bratki w moim ogrodzie mrugają do Was

zuza12 21:23, 15 cze 2013

reni 21:25, 15 cze 2013

Pozdrawiam..bratki urocze
jotka 22:24, 15 cze 2013

zuza12 napisał(a)

...mi dzień minął bardzo fajnie. Obcięłam przekwitłe irysy i piwonie. Walczyłam z mrówka i i ślimakami. Malowałam ławeczkę. A potem chwila relaksu i mała przejażdżka rowerem. Jutro wybieram się do Szczecina. Musze dokupić kilka roślinek do doniczek.
Pozdrawiam

Szkoda, ze jutrzejszy dzień mam już zaplanowany... Ale następnym razem jak będziesz planować pobyt w Szczecinie, to dzwoń
zuza12 22:37, 15 cze 2013

Masz jak w banku, że zadzwonię.
zuza12 14:15, 16 cze 2013

Wróciłam właśnie z zakupów. Wypad się udał. Kupione pelargonie, lwie paszcze, szałwie i przetacznik. Część tych roślin ozdobi otoczenie ławeczki. Kupiłam też materiał na poduchy do ławeczki. Moi chłopcy czekają na obiad, więc gonię do kuchni a potem biorę się za szycie. Jak będzie gotowe, to wrzucę fotki.