Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

EPODLAS 21:45, 12 kwi 2013

Zuza. mnie też podobają sie bardziej te drzwi co tobie. W Krakowie już nie byłam ładnych parę lat. Fajnie jest się czasami wyrawać z domu, ale też fajnie się do domu wraca. Pogodę zapowiadają nareszcie wiosenną, to w końcu będzie się można zabrać za pracę w ogrodzie. Muszę się tylko wykurować. Pozdrówka.
jotka 09:44, 13 kwi 2013

Co do drzwi się nie wypowiem, bo sama mam dylemat z wewnętrznymi ... Poza jakością wykonania ważne, żeby podobały się właścicielom

Czekam na zdjęcia z wiosennego ogródka i info kiedy będziesz w Szczecinie, żeby przy jakiejś kawie się spotkać
Milka 11:42, 13 kwi 2013

Zuzia, jaka fajna relacja z Krakowa, ty uśmiechnięta z przystojniakiem i ten bukiet!
Mnie druga wersja się podoba, z kolekcji męża
powoli zdrowieję, ale długo to trwa, 3 tygodnie, a tydzień pewnie na idealne samopoczucie
pokazuj wiosnę
zuza12 22:20, 13 kwi 2013

No to dziewczyny nie pomogłyście z tymi drzwiami. Dalej jestem w punkcie wyjścia.

Irenko - cieszę się, że wracasz do siebie. Zapowiadają piękną pogode, więc zdrowie będzie potrzebne, bo to grzech siedzieć w taką pogode w domu.

Ja dzisiaj też pobiegłam do ogrodu, niestety deszcz mnie wygonił do domu i niewiele zrobiłam. Usunęłam częściowo zeschnięte byliny i rozwiązałam yuki. Zdjęłam też osłony z roślin.

zuza12 22:24, 13 kwi 2013

Wiosne tez znalazłam.

zuza12 22:28, 13 kwi 2013

eliza3 22:30, 13 kwi 2013

Piękna wiosna u Ciebie. U nas też padało, dobrze, że z przerwami to udało mi się troszkę popracować, ale wszystko zostawiam na przyszły tydzień, ma być ładnie.
zuza12 22:32, 13 kwi 2013

Towarzyszyl mi przy pracy nasz wierny przyjaciel

zuza12 22:36, 13 kwi 2013

eliza3 napisał(a)
Piękna wiosna u Ciebie. U nas też padało, dobrze, że z przerwami to udało mi się troszkę popracować, ale wszystko zostawiam na przyszły tydzień, ma być ładnie.

Ja wolę teraz nie zostawiać. Nie moge przeciążać kregosłupa, więc pomalutku drepczę do prawdziwej wiosny.
W maju mam komunię. Muszę jeszcze wyszyć obrazek dla chrześnicy, więc czas mnie goni.
eliza3 22:50, 13 kwi 2013

zuza12 napisał(a)

Ja wolę teraz nie zostawiać. Nie moge przeciążać kregosłupa, więc pomalutku drepczę do prawdziwej wiosny.
W maju mam komunię. Muszę jeszcze wyszyć obrazek dla chrześnicy, więc czas mnie goni.

Jak skończysz to się pochwal, lubię oglądać Twoje prace.