Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 04:08, 23 lut 2018

Katkak napisał(a)
Ula takie kartki są piękne i wyjątkowe i cieszą 100 razy bardziej. Piękne po prostu.

Dziękuję za te słowa. Wiesz że nie wszyscy tak reagują
Nallar 05:00, 23 lut 2018

Urszulla napisał(a)

Kwiatki z foamiranu zapraszam do zabawy, może Cię wciągnie.

Byłam, widziałam te dzieła. Gratuluję wykonania !

Tak podejrzewałam że to foam. Zabawę z tą pianką też testowałam, zrobiłam kilka kwiatuszków, ale mnie nie wciągnęło.
Napisz proszę jakiej grubości pianki użyłaś do zrobienia tych kwiatuszków.
Urszulla 06:08, 23 lut 2018

Nallar napisał(a)

Tak podejrzewałam że to foam. Zabawę z tą pianką też testowałam, zrobiłam kilka kwiatuszków, ale mnie nie wciągnęło.
Napisz proszę jakiej grubości pianki użyłaś do zrobienia tych kwiatuszków.

Aż tak dokładnie ???

SprawdziłamBardzo cienka 0,8mm pianka jedwabna.

I jeszcze motylki zrobiłam

sylwia_slomc... 09:46, 23 lut 2018

Ale cuda Nie wiem jak się można nie ucieszyć z takiej własnoręcznie wykonanej kartki....nie doceni tylko ten co nigdy sam nie próbował zrobić i nie wie ile to wymaga czasu i zdolności, a oprócz tego różnych materiałów, pomysłu i wiedzy.
Urszulla 12:38, 23 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale cuda Nie wiem jak się można nie ucieszyć z takiej własnoręcznie wykonanej kartki....nie doceni tylko ten co nigdy sam nie próbował zrobić i nie wie ile to wymaga czasu i zdolności, a oprócz tego różnych materiałów, pomysłu i wiedzy.

Tak już w życiu jest myślę że to sprawa umiejętności cieszenia się z drobiazgów. A docenić umie ten kto wie ile pracy kosztuje wykonanie czegoś lub znajomość braku umiejętności.

Ostatnio korciło mnie kupić w Jysku malutki domek dla owadów za 20zł. Ale nie kupiłam bo bym potrzebowała ze 3szt. A to już cena duża. I podziwiam jak ktoś umie zrobić sobie. Nie wiem czemu w tych kwestiach nie mam wyobraźni; )
Katkak 20:29, 23 lut 2018

Urszulla napisał(a)

Dziękuję za te słowa. Wiesz że nie wszyscy tak reagują

Aż trudno w to uwierzyć. Motylki też śliczne - takie zwiewne, wiosenne .
Agania 21:08, 23 lut 2018

Urszulla napisał(a)
Przejrzałam wczoraj wątek hobbystyczny ktory mmie wciągnął do późna. Wiele osób jest naprawdę utalentowanych i cierpliwych byłam zachwycona pracami.

A ja się kręcę koło scrabowania i decoupage, ale w takim mieszanym wydaniu. A także cieszy mnie dekoracyjne pakowanie. Ciekawe ile cierpliwości znajdę na to.

Widzisz znalazłaś sposób na siebie, objawiłaś nam swój talent, twórz, ta gąbka...jest kontrowersyjna, mnie się podoba...ale co i jak to nie wiem, podziel się receptą

Piękności
AgataM 21:34, 23 lut 2018

Śliczne kartki zrobiłaś Tyle w nich lekkości i wdzięku... A co najważniejsze, że są dla każdego. Motylki....cudowne Gratuluję i pozdrawiam
Urszulla 08:50, 24 lut 2018

Katkak napisał(a)

Aż trudno w to uwierzyć. Motylki też śliczne - takie zwiewne, wiosenne .

Dzięki,Będą do wianka
Urszulla 08:52, 24 lut 2018

Agania napisał(a)

Widzisz znalazłaś sposób na siebie, objawiłaś nam swój talent, twórz, ta gąbka...jest kontrowersyjna, mnie się podoba...ale co i jak to nie wiem, podziel się receptą

Piękności

Ale co jest kontrowersyjne Aguś?
Na co receptą, chętnie tylko nie zrozumiałam co masz na myśli