Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Gabrysia_ 08:14, 21 lip 2013

Ula...ale zakupy,czekam na fotki hortek już na właściwym miejscu,będzie pięknie
Ja też rozluźniałam rabaty piaskiem i nadal walczę,tylko ja mam 10 ton ,no już mniej bo większość już przekopana
Miłej niedzieli
gierczusia 14:23, 21 lip 2013

Sebek napisał(a)
Ula - te żurawki to odmiana Key Lime Pie - w słońcu stają się bardziej cytrynowe

A zakupy genialne

Dzięki Sebek ... Bo na moich wtedy chyba metki nie było albo mi się cosik popinkoliło
gierczusia 14:26, 21 lip 2013

Mammma .. Tyle piachu .. Ulka , Ty zjazd u siebi zorganizuj i każdemu każdy przyjść z lopatą .. Zobaczysz , jak się uwiniemy

A hortki , achhh . Piękne .. Pamiętam , jak rozmawaiałyśmy o areale i proporcjonalnej do niego ilości sztuk roślin .. Achhh.. Zazdraszczam .. Buziaki , miłej niedzieli
Urszulla 22:09, 21 lip 2013

Boćku- miłe Twoje odwiedziny, zapraszam znów na wypasione rabaty

Bogusiu- niestety tak czasem mamy, że pomocy niet. Sama muszem

Danusiu- to prawda co piszesz o horti że długo cieszą okoDzięki za pozdrowienia niedzielne...byłam na zaległej pępkówce u kuzynki

Gabrysiu-10ton to niezły wyczyn. Ja będę zamawiać po trochę do kolejnych rabat. I tak całego ogrodu nie zrobię w 2 czy 3 lata ...dłuże to potrwa. Ja to traktuję jako przyjemną rozrywkę długoterminową.

Gierczusiu- zjazd to dopiero najwcześniej za 5 lat niech inne ogrody do tej pory się uwijają...ja mam żółwie tempo a tak prawdę mówiąc to na budowie mieszkam
Megi 23:13, 21 lip 2013

Ula, dopiero dotarłam do Ciebie, poczytałam o genialnych zakupach - zazdraszczam bo dałabym się pokroić, żeby u siebie dostać Magical Candle w takiej ilości i dobrej cenie, no niestety nieurodzaj na nie w moich stronach, a tak mi się marzy więcej krzaczków dokupić, bo się w tej odmianie zakochałam

trzymam kciuki za prace ogrodowe i z niecierpliwością czekam na rabaty hortensjowe
anna_g 23:39, 21 lip 2013

Oj u Ciebie to robota faktycznie pełną parą... I to ciężka robota... Ale widzę, że masz konkretny plan i wiesz do czego dążysz a to ułatwia i zachęca. Kibicuję Ci i Twojemu ogrodowi - masz pałera więc będzie pięknie Ale z tym piachem to se to "po lekućku" bo kręgosłupik kochana to masz tylko jeden... Pozdrawiam
Urszulla 03:21, 22 lip 2013

Megi napisał(a)
Ula, dopiero dotarłam do Ciebie, poczytałam o genialnych zakupach - zazdraszczam bo dałabym się pokroić, żeby u siebie dostać Magical Candle w takiej ilości i dobrej cenie, no niestety nieurodzaj na nie w moich stronach, a tak mi się marzy więcej krzaczków dokupić, bo się w tej odmianie zakochałam

trzymam kciuki za prace ogrodowe i z niecierpliwością czekam na rabaty hortensjowe

to mnie upewniasz w tej odmianie
Urszulla 03:22, 22 lip 2013

anna_g napisał(a)
Oj u Ciebie to robota faktycznie pełną parą... I to ciężka robota... Ale widzę, że masz konkretny plan i wiesz do czego dążysz a to ułatwia i zachęca. Kibicuję Ci i Twojemu ogrodowi - masz pałera więc będzie pięknie Ale z tym piachem to se to "po lekućku" bo kręgosłupik kochana to masz tylko jeden... Pozdrawiam

Po lekućku
żeby tylko kręgosłup
Urszulla 03:25, 22 lip 2013

Na początek tygodnia
MOJE PIĘKNE CHWAŚCIORKI,którym pozwalam rosnąć
anna_g 09:36, 22 lip 2013

Ostatnio szłam sobie drogą i patrzę na trawkę a tam pięknie kwitnące "chwaściorki" - krwawnik, rumianek, fioletowa koniczyna... cudnie - i tak sobie myślę - wyrywamy te "chwaściory" - a przecież tak ładnie kwitną - a w ich miejsce wtykamy inne też ładnie kwitnące, tylko mniej wytrwałe ... no i czy ten człowiek to mądry jest... Pozdrawiam