Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Basia_1987 18:09, 18 lip 2013

Ula zakupy wyśmienite teraz tylko sadzić 24 horti ale będzie pięknie jak wszystkie zakwitną.
Urszulla 21:00, 18 lip 2013

RENIU- sadzenie będzie, narazie doszło mi ze 30 donic do wieczornego podlewania

BASIU- do Ciebie już wpadłam połazić, u mnie wszystko w miejscu stoi bo byłam dziś na basenie słońce mnie osłabiło.

DANUSIU-poszalałam, ale mam nadzieję że wybór horti dobry będzie, bo jak nie to giełdę otworzę

KINDZIU-to nie szaleństwo, to moja wizja od zeszłego roku. Ciekawe czy w realu będzie tak pięknie Przy tych zakupach lawendę kupowałam po 3zł.

IRENKO- z tą hortensją pnącą to mam nadzieję na wiosnę ale i tak się zapisuję jeszcze na 3 patyczki

BOGUSIU-jasne że nie ma sensu taka droga za jednym krzaczkiem, ceny podobne a jeśli chodzi o żurawkę moja ma bardzo karbowane brzegi, ale nie jest to marolada bo ma sztywniejsze liście. jedną lime marmoladę mam w donicy -ona ma bardzo delikatne liście. A ta mi się po prostu podobała. I jeszcze będę poszukiwała bordowej z takimi karbowanymi liśćmi.

ANIU
- czad narazie mam przy drzwiach tarasowych i testuję je na moim palącym słońcu- jest nieźle

BASIU-miło że zaglądnęłaś, też się cieszę na tegoroczne kwitnienie
ewa004 21:22, 18 lip 2013

Oszalała baba !!! 24 hortki !!!!!!!!
viva 21:53, 18 lip 2013

Ula będę czekać na kwitnienie tej ogromnej rabaty z hortensjami, to będzie zjawisko
BarbaraM 09:39, 19 lip 2013

ewa004 napisał(a)
Oszalała baba !!! 24 hortki !!!!!!!!

No wiesz Ewa,Ona chyba kocha hortensje....
Sebek 09:44, 19 lip 2013

Ula - te żurawki to odmiana Key Lime Pie - w słońcu stają się bardziej cytrynowe

A zakupy genialne
anna_g 10:00, 19 lip 2013

Sebek napisał(a)
Ula - te żurawki to odmiana Key Lime Pie - w słońcu stają się bardziej cytrynowe

A zakupy genialne

Sebastian jak zwykle niezawodny Sobie zapiszę tą nazwę bo ładne. Rozumiem zatem że mogą być w słońcu...
popcorn 10:05, 19 lip 2013

ło matko zaszalałaś! Lawenda w super cenie, a bardzo ładna I tyyyle hortensji! pokaż jak posadzisz
W której szkółce kupowałaś jeśli można?

pozdrawiam!!
Urszulla 12:16, 19 lip 2013

EWCIU- ja pisałam że będą rabaty hortensjowe i dla nich oszalałam:ha,ha

VIVA- zjawiskowo będzie, dobrze to ujęłaś

BASIU- chciałabym żeby ta miłość była jeszcze zauważalna i mam nadzieję że będzie

SEBCIU- dzięki Ci za nazwę, szkoda właśnie że żurawki sprzedają bez nazw bo trudno potem dokupić te same. Więc u mnie rozmnażalnik żurawek rośnie

KAROLA- nie mogłam się zdecydować na lawendę bo były dwa rodzaje. Link do szkółki w Czańcu posłałam na PW. Gdyby ktoś jeszcze chciał mogę przesłać.

popcorn 13:01, 19 lip 2013

Kupiłaś Dwarf blue? z nazwy wynika ze bedzie mniejsza i moze bardziej zwarta? tez bym ja wybrala
pozdro
k.