Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Milka 11:58, 28 gru 2013

Fajnie, że zacytowane dekoracje, bo zachwycają bardzo naturalne
mnie tez ciągnie do ogrodu, bo u mnie więcej niż kosmetyka potrzebna
To miałaś trochę przygód z wiatrem, mam nadzieję, że już ok, bo u nas właśnie wieje!
danuta_szwajcer 18:37, 28 gru 2013

Ula czytam , ze ten wiatr niezle u Ciebie wariował, oj nie lubie wiatrow, u mnie tez jak przeszłam po ogrodzie to sladu po sprzataniu jesiennym, lisci nawialo od sasiadki, pelno połamanych galezi. Krety szalejąo całym ogrodzie." Szlaban na kubki smakowe "bardzo mi się podoba Też teraz tak będe mowic: Tez łakomstwo zwycieza a potem odchorowuje bo nic mi nie wolno Oj tez bym juz pogrzebała cos w ziemi sobie a u mnie przyroda totalnie mysli, że to marzec Martwi mnie to no i kurcze wiosna spotkanie chce zrobic to cos musi kwitnac przeciez Pozdrawiam serdecznie i wyłącz kubki smakowe i odpoczywaj bo dni do opoczywania troche jest
ewa004 18:48, 28 gru 2013

Ulcia pozdrowionka zostawiam

Mam nadzieje że już ogarnęłaś sytuację po halnym ?
Kasiek 20:36, 28 gru 2013

Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieje ze daliscie rade z okropnym wiatrem. I oczywiscie czekam na Edenke
Urszulla 20:44, 28 gru 2013

Irenko- u nas też wiało znów szaleńczo lecz ciepłoa o bytności w Twoim ogrodzie aż marzę i o kosmetyce pogadać to cała przyjemność

Danusiu-strasznie mi miło że się pojawiłaś, zaraz do Cię polecę zobaczyć co słychać

Ewciu- jasne, pozdrawiam

Kasiek-Edenka nie u mnie w ogrodzie, ale jak dostanę zgodę obfocę
gierczusia 12:54, 29 gru 2013

Urszulla napisał(a)

A nasz też poluje na krety i nornice, ale raczej nie kopie tylko czeka aż się pojawią na powierzchni.

Ulka .. Chyba wnet będziesz na ogrodowisku piesa lizingować

Buziaki pośwąteczne
Bea 20:19, 29 gru 2013

Ula bardzo dziękuję za życzenia.

Tobie również życzę dużo szczęścia i zdrowia.
Niech się spełnią wszystkie Twoje życzenia
te łatwe i trudne. Duże i małe, te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w Nowym Roku!

Mam nadzieję, że spotkamy się w 2014 r. na jakimś ogrodowiskowym "zlocie".

Pozdrawiam.
Tess 20:39, 29 gru 2013

Ula, widzę że łapki swędzą? Ogrodowo działasz.
Gdzie trzymasz hortki i agapanty, że tak przyspieszyły?
Pozdrawiam poświątecznie
alinak 20:53, 29 gru 2013

Ulka witam poświątecznie . niestety nie założyłam kłódki na pyszczek i oponę dohodowałam wielkości tirowej .
ta pogoda w ogóle zachęca do prac ogrodowych . jutro walczę z trawami w ogrodzie . nawet nie chciałabyś widzieć co halny z nimi wyprawiał . nawet wiązania nie wytrzymały . wielki buziak zostawiam
Urszulla 10:33, 30 gru 2013

Tess napisał(a)
Ula, widzę że łapki swędzą? Ogrodowo działasz.
Gdzie trzymasz hortki i agapanty, że tak przyspieszyły?
Pozdrawiam poświątecznie

trzymam je w najzimniejszym pokoju syna, tam gdzieś 10-15 C,
chyba że zimno jest i palimy ostro ma w pokoju cieplej.
Właściwie to im nie zaszkodzi pędzenie przed czasem- będą na Wielkanoc kwitły

co do agapantów nie mam doświadczeń bo pierwszy raz sadziłam kłącza w zeszłym roku i jakoś zmarniały nawet liście po lecie, ale oznaki ich przeżycia mnie cieszą