A u mnie od dziś skrzyneczki już puste, porządki zaczęłam jeszcze mnie balkon czeka i za domem. Fajnie te wrzosy z trawką wyglądają. Chryzantemka śliczny kolorek ma
Kasiu, chcę jedną lilię posadzić koło schodów...z tych wysokich i pachnących...ale się kompletnie nie znam czego szukać....czyli nie szukam azjatyckich(to już jakaś informacja).
Ciekawa kompozycja Gosiunad białymi też stałam, ale mogłam wybrać tylko 1szt.
Jesienią uwielbiam bordo, wiosną biel i niebieski, latem biel i fiolet. Pytanie co zimą
Cieszę się że się podoba. Nie mam tego dużo ale nawet taka namiastka cieszy oko zwłaszcza że piękna jesień ma być przynajmniej do połowy listopada...a może i trochę dłużej. Właśnie się zastanawiam kiedy trzeba zmieniać opony.
Co do lilii to polecam orienpety sa cudne i pięknie pachną A z oponami nie mam zmartwienia hahaha bo jezdziłam na zimowych całe lato) Ale już czas bo w nocy temperatura spada Piękne Ula te bordo taki intensywny kolor a ja codziennie walczę z liściami Pozdrawiam
ja już zmieniłam opony ....już raz się ociagałam i przyszło mi jechać po lekkim szronie i malutkim śniegu na letnich ...to zmieniam jak nie ma jeszcze szału i kolejek
Danusiu dzięki za info w sprawie lilii wygooglam co nieco w tym temacie U mnie liście z orzechów spadły wszystkie. Trzymają się jeszcze z drzew owocowych, ale te używam jako ściółkę na rabaty. Może jutro znajdę malutki czas na ogród.