Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

malgorzata_s... 15:11, 11 lis 2017

Śliczne karmniki a lampiony super wyszły
Urszulla 15:32, 11 lis 2017

Katkak napisał(a)
Ula lampiony super, ale te karmniki to po prostu mistrzostwo świata

Cieszę się z nich jak dziecko takie białe mi się marzyły za tydzień może będą w użyciu.
Lampioniki powstały z inicjatywy Krzysia od Gosi spotkania zawsze coś nowego wnoszą
Urszulla 15:44, 11 lis 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śliczne karmniki a lampiony super wyszły

Takie proste dekoracje są superowe tak jak Wasze koneweczki z oswietleniem patenty ogrodowiskowe są świetne, potem trzeba trochę zdolności Krzysiu ucałowany więc teraz ochy i achy wszyscy mogą zostawiać dla jego zręcznych rąk robienia podstawek dla mnie w życiu bym na to nie wpadła, ha ha
danuta_szwajcer 17:55, 11 lis 2017

Urszulla napisał(a)
Dedykuję dokończoną pracę Gosi i Krzysiowi

Piękne masz te dekoracje a te domki też sama robiłas z Łukaszem? też coraz bardziej myśle by pierwszy w życiu wianek zrobić albo inne dekoracje tylko ja nie mam takich zdolności. W ogrodzie tyle materału jest do wykorzystania. Umiesz wianki robić, robiłas już? Pozdrawiam No i gratuluje pomysłow i realizacji, też bym się cieszyła jak dziecko Buziaki Ula
Dorota123 20:29, 11 lis 2017

Domki wyszły prześliczne, będą ozdobą o każdej porze roku.
Urszulla 20:47, 11 lis 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Piękne masz te dekoracje a te domki też sama robiłas z Łukaszem? też coraz bardziej myśle by pierwszy w życiu wianek zrobić albo inne dekoracje tylko ja nie mam takich zdolności. W ogrodzie tyle materału jest do wykorzystania. Umiesz wianki robić, robiłas już? Pozdrawiam No i gratuluje pomysłow i realizacji, też bym się cieszyła jak dziecko Buziaki Ula

Danusiu nie przeceniaj moich zdolności domki gotowe my tylko malowaliśmy. Co do wianków - robiłam ale na gotowym podkładzie. Nie robiłam nigdy wianka od podstaw. A szukałam dziś koło domu wierzby poskręcanej, ale nie znalazłam. Kupne podkłady są od 4-10zł. Jeśli chodzi o zimowe wianki to zapadł mi w pamięć wianek Szefowej z ostrokrzewu z czerwonymi dodatkami. Lubię też takie zwykłe Eco.
Urszulla 20:53, 11 lis 2017

Dorota123 napisał(a)
Domki wyszły prześliczne, będą ozdobą o każdej porze roku.

Dziękuję nie mogę się doczekać ich w użyciu
Ale chyba będę po zimie chować.
Anitka 18:43, 17 lis 2017

Super dodatki ogrodowe. W prostocie urok i siła. Ja też myślę na wiankiem, bo niebawem zima zawita na całego i trzeba jesienne dekoracje wymienić. Bardzo lubię ta wierzbę poskręcaną, ale u mnie też nie ma w okolicy.
Ostatnio jeżdżę do pracy i wypatruje co by tu uciąć i wykorzystać do dekoracji
Bogdzia 19:30, 17 lis 2017

Urszulla napisał(a)
Z Łukaszem malowaliśmy też dziś białym drewnochronem pierwszą warstwą takie cudne domki

Cudne a Łukasz miał świetną zabawę.
Urszulla 15:09, 18 lis 2017

Domki na swoich miejscach, ciekawe kiedy ptaszki się zorientują

Jeden widzę z domu przez drzwi tarasowe- to najczęstsze miejsce moich obserwacji.

Drugi, mogę oglądać z kuchennego okna. Ne jestem pewna czy to miejsce będzie uczęszczane.