Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:58, 21 kwi 2013

asc napisał(a)
Spokój u Ciebie.. jak tam przeziębienie.. minęło???

Zrobiła mi sie opryszczka a ona ma do siebie to że brzydko wygląda ale człowiek przestaje byc chory gdy się wysypie, więc nie wyglądam pięknie ale za to mogę pracowac w ogrodzie. Nie jest źle. Moje piwonie koperkowe też maja pączki ale są mniejsze od Twoich co jest normale. Aniu cebulki wyśle na 100% we wtorek bo jutro mi nijak nie pasuje , a ty masz cebulki krokosmi to posadz u siebie zeby sie nie zmarnowała. Zdrowa pewnie nie jesteś jeszcze ale widzę ze zdjęcia robisz i po ogrodzie biegasz, dobre i to. Pozdrówka.

Tak wygląda moja piwonia ( cieszę sie z niej jak dziecko z zabawki)

popcorn 21:03, 21 kwi 2013

Bożenko zasoby mi się rozrosną, nie ma problemu, obawiałam się czy tych w doniczce nie zjedzą te robale, więc dla pewności parę cebulek z ogródka. Te na pewno bez robali Dziękuję, nic nie chcę, nie mam gdzie sadzić Choć gdy do Ciebie pojedziemy, to może coś wysępię

pozdrawiam serdecznie! Na opryszczkę najlepsze smarowanie kremem np hascovir, zaraz jak zacznie swędzieć. I to całych ust, bo miałam tak że smarowałam miejsce gdzie bolało, a wyskoczyło gdzie indziej... ech O, od ponad roku nie miałam tej przyjemności! Jupi! pozdrawiam!
Bogdzia 21:07, 21 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Bożenko zasoby mi się rozrosną, nie ma problemu, obawiałam się czy tych w doniczce nie zjedzą te robale, więc dla pewności parę cebulek z ogródka. Te na pewno bez robali Dziękuję, nic nie chcę, nie mam gdzie sadzić Choć gdy do Ciebie pojedziemy, to może coś wysępię

pozdrawiam serdecznie! Na opryszczkę najlepsze smarowanie kremem np hascovir, zaraz jak zacznie swędzieć. I to całych ust, bo miałam tak że smarowałam miejsce gdzie bolało, a wyskoczyło gdzie indziej... ech O, od ponad roku nie miałam tej przyjemności! Jupi! pozdrawiam!

Biorę jakis homeopatyczny lek i wcale nie swedzi.Ja też dawno nie miałam , no to mam. Ale to drobiazg, nie bywam wsród ludzi ( poza Anitą) więc może sobie byc.Byle wiekszych zmartwien nie było. No to jesteśmy umówione na spotkanie ale data zależna chyba od kwitnienia.
kaisog1 21:29, 21 kwi 2013

Bożenko Twoja piwonia teraz tak wygląda???? O matko!
AgnieszkaW 21:33, 21 kwi 2013

Cudna ta Twoja piwonia, pozdrawiam
monteverde 21:34, 21 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)

Zrobiła mi sie opryszczka a ona ma do siebie to że brzydko wygląda ale człowiek przestaje byc chory gdy się wysypie, więc nie wyglądam pięknie ale za to mogę pracowac w ogrodzie. Nie jest źle. Moje piwonie koperkowe też maja pączki ale są mniejsze od Twoich co jest normale. Aniu cebulki wyśle na 100% we wtorek bo jutro mi nijak nie pasuje , a ty masz cebulki krokosmi to posadz u siebie zeby sie nie zmarnowała. Zdrowa pewnie nie jesteś jeszcze ale widzę ze zdjęcia robisz i po ogrodzie biegasz, dobre i to. Pozdrówka.

Tak wygląda moja piwonia ( cieszę sie z niej jak dziecko z zabawki)

Bogdziu co to za piwonia? delikatna?
Bogdzia 21:37, 21 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Bożenko Twoja piwonia teraz tak wygląda???? O matko!

Piękna jest, prawda? To piwonia koperkowa , tak naprawde nazywa sie piwonia delikatna.
Bogdzia 21:38, 21 kwi 2013

monteverde napisał(a)

Bogdziu co to za piwonia? delikatna?

Tak Aniu delikatna.
Bogdzia 21:39, 21 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Cudna ta Twoja piwonia, pozdrawiam

Też jestem tego samego zdania, nieskromnie powiem. Pozdrówka Aga.
Madzenka 21:51, 21 kwi 2013

Nogdy nie widziałam piwonii koperkowej
Moje piwonie choński wyłażą z ziemi na potęgę... Jednak ponieważ były przesadzane nie mam pewności czy zakwitną...