Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 23:27, 22 maj 2013

Oj, ja jak Agata... te żółte, pomarańczowe azalie i fioletowe maluszki... cudne.. wszyscy juz napisali co i ja myślę, a jak napiszę to powiesz że łubu-dubu...

Ale za akcję przesadzania RH samochodem otrzymujesz nominację do WYDARZENIE ROKU NA OGRODOWISKU

Mój głos za Gif oddaje sytuację, że to RH ciągnie auto, a nie odwrotnie

I zawsze mówię, że daj obrazy z ogrodu, ale z człowiekiem.. może być M nawet tyłem... .... Ci co nie byli u Ciebie nie zdają sobie sobie sprawy jakie to wielkie okazy

Ja do dziś pamiętam jak w marcu zobaczyłam wielkość krzewów i szczęka mi opadła... mam wrażenie że u Ciebie się została... . I byś nie odebrała jako łubu-dubu.. szczęka wypadła bo taka do niczego jest ....

I mam w ogrodzie jeża.. tra la la.. hura... Ale wiem, że nie masz czasu, wiec nawet się nie chwaliłam, ale już w łapkach miałam aparacik.... za to do mamy zadzwoniłam... i cieszy sie z rh Też sobie w zeszłym roku posadziła i ładnie przezimowały

Gabriela 23:31, 22 maj 2013

Bogdzia napisał(a)
[[/img]

Te szersze widoki to ja lubię u Ciebie najbardziej. I ta ściana lasu, cudowne takie tło.
Po cichu się zwierzę, że czekam na zdjęcia rabaty niebiesko-fioletowej, moim zdaniem najpiękniejszej w Twoim ogrodzie...
yolka 07:49, 23 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

U nas wszystko kilka razy zmienia miejsce.Ale ju z chyba koniec bo trochę lat na karku mamy.

Do nastepnej wiosny
yolka 07:55, 23 maj 2013

WAŻNE. DO NAS ZAGLADAĆ BĘDZIESZ W ZIMIE. TERAZ MY JESTEŚMY W TWOIM OGRODZIE
justa35 12:01, 23 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Wiem że chciałaś dobrze ale nie lubie jak mnie tak chwalicie , bo ogród po prostu na moją modę i nic więcej.Ja widze wiele rzeczy do poprawki.Pozdrawiam Cię serdecznie.Bardzo serdecznie.

Mistrz rzadko jest zadowolony ze swojego dzieła
danuta_szwajcer 13:46, 23 maj 2013

Bożenko stworzyłas raj na ziemi Pięknie a na tle tej ściany lasu już odlotowo. Piękny ten rh Fantastica. Miłego spędzania czasu w tym raju zapewne jesteś dumna ze swojego dzieła bo masz z czego Gratulacje
Krys 14:11, 23 maj 2013

Bożenko jak zwykle podziwiam Twój ogród .He he wczoraj byłam w gospodarstwie Ciepłuchy Pozdrawiam
popcorn 14:19, 23 maj 2013

Krysia znowu tu bylas i nie zajrzalas? oj Ty niedobra!!
Bozenko, cudne widoki

pozdrawiam!
Urszulla 14:25, 23 maj 2013

zaglądam i oglądam
czytam co popadnie ,
wspaniałe u Ciebie zakątki
nie wiem jak z pogodą ...u mnie kiepskawo, do ogrodu wpadam ylko wieczorami
ale dziś wyjątkowo zimno.
Margarete 16:18, 23 maj 2013

Bożenko, zachwycające te twoje rododendrony i azalie, na tle lasu i klonów palmowych, wszystko mieni sie kolorami. Jest jakiś kolor rh z którego nie masz reprezentanta w swoim ogrodzie ?
Ja byłam w kilku arboretach gdize są rh jak np. w Rogowie czy w Kórniku ale te twoje są urzekające i ładniejsze niż w arboretum. Naprawde !
Akcja przesadzania samochodem - pierwszoklaśna !!!
Juz sie ciesze na spotkanie na żywo z Toba i z twoim ogrodem.