dajana
23:36, 12 lip 2013

Bożenko to ja też poczekam na zdjęcie stawu a potem na te złote pręciki kiedy lilie zaczną przekwitać O ile nie przepadam w ogóle za liliami to w przypadku wodnych zawsze mnie zachwycały .Żabusie też zawsze lubiłam .Muszę się jeszcze odnieść do tego co napisała Agusia .Bożenko Jurajski ogród jest cudny ale w niczym nie pomniejsza urody twego. To dwa różne Raje od których nie można oderwać oczu Dwa światy w których stałabym w rozkroku trzymając się kurczowo ziemi aby nie utracić żadnego z nich Nie można porównywać piękna,należy je tylko podziwiać Tak jest w przypadku ogrodu nie tylko Agnieszki i Twojego,dołożyłabym jeszcze kilka innych np ogród Akanty.Każdy ma inny styl ale wspólne jest ich piękno.Takie ogrody tworzą wyjątkowi ludzie Nie będę pisała dalej bo wszyscy wiemy co oznacza słowo wyjątkowy .Jeszcze mnie ktoś posądzi o wazeliniarstwo
oczywiście żartuję Tak mało jest piękna w naszym życiu niech wasze cudne ogrody umilają nam wszystkim prozę życia. Moje jest więcej warte od kiedy bywam w Waszych ogrodach .Wypada mi jedynie nisko się pokłonić i podziękować Wam za osobiste doznania bez których nie byłabym tak silna Być może sprzedałabym już dom i zrezygnowała ze wszystkiego, ale kiedy patrzę na to co stworzyliście widzę i swój przyszły ogród. Nie wiem jeszcze jak tego dokonam ale nie poddaję się. Nadal marzę i pracuję nad tym marzeniem Kiedy mam gorsze dni spaceruje po waszych ogrodach i żadna z Was nie wie co czuje inna osoba za ekranem. Czym staje się dla niej wasz ogród Nie wiecie jaki wpływ zbawienny w takich momentach one mają na innych. Jest w nich moc która działa cuda.Musiałam to napisać Bożenko abyście były świadome że Wasze ogrody to nie tylko posadzone rosliny. Życzę pięknych snów i przyjemnego weekendu