Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

danuta_szwajcer 16:56, 16 wrz 2013

Witaj Bożenko dawno mnie u Ciebie nie było tak jak zresztą i u innych, kiedys nadrobię. Udane zakupy, szczegolnie martagony o dziwo dalej się ich nie dorobiłam i musze koniecznie nadrobic Tez juz co nieco dokupiłam i nową rabate znowu mam w planie i mam pytanie do Ciebie jako fachowca czy mogę jeszcze teraz przesadzic rododenrona? Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 20:20, 16 wrz 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Witaj Bożenko dawno mnie u Ciebie nie było tak jak zresztą i u innych, kiedys nadrobię. Udane zakupy, szczegolnie martagony o dziwo dalej się ich nie dorobiłam i musze koniecznie nadrobic Tez juz co nieco dokupiłam i nową rabate znowu mam w planie i mam pytanie do Ciebie jako fachowca czy mogę jeszcze teraz przesadzic rododenrona? Pozdrawiam serdecznie

Danusiu to jak najbardziej dobry jest czas na przesadzanie rh i to w miarę szybko żeby się przed zimą ukorzenił. Deszcze padają więc pora świetna.Pozdrawiam.
Bogdzia 20:22, 16 wrz 2013

irena_milek napisał(a)

No proszę, wycieczka udana, humor dopisał i ile fajnych zakupów
kompoty dziś mało popluarne, ale uważam, ze sa smaczne i częściej powinno się je pić
jeszcze trochę, a zgromadzisz spora kolekcję martagonów pozdrawiam

Irenko mała kolekcja może by i była gdyby te martagony kupione wcale nie po niskich cenach jakoś lepiej rosły . W tej chwili na pewno będą mi rosły tylko trzy odmiany , reszta jest niewiadomą.Pozdrówka przesyłam.
monteverde 20:26, 16 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Irenko mała kolekcja może by i była gdyby te martagony kupione wcale nie po niskich cenach jakoś lepiej rosły . W tej chwili na pewno będą mi rosły tylko trzy odmiany , reszta jest niewiadomą.Pozdrówka przesyłam.
U mnie też słabo martagony może w następnym roku będzie lepiej i będą wyższe pozdrawiam Bogdziu
Bogdzia 20:26, 16 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Postaram się w przyszłym roku gdzieś dalej na spotkania ogrodowiskowe wypuścić...bardzo bym chciała się z Tobą Bogdziu "na prawdę" spotkać...

Wy o kompotach piszecie...właśnie wczoraj dostaliśmy od sąsiadów, krótko przed wyjazdem, reklamówkę brzoskwiń...i 15 słoików wyszło

Kasiu zapraszam do siebie na kwitnienie rh jeśli masz ochotę tak około 26 maja jeśli nie będzie anomalii pogodowych.!5 słoików pysznych brzoskwiń zimą to już jest coś warte i na pewno warto było zrobic. Kasia więc rezerwuj termin na przyjazd a na razie pozdrówka najlepsze ślę.
Bogdzia 20:28, 16 wrz 2013

monteverde napisał(a)
U mnie też słabo martagony może w następnym roku będzie lepiej i będą wyższe pozdrawiam Bogdziu

Aniu też kupowałas w tym roku na wiosnę? Cieszyłam się bo miały byc duze cebulki ale nie były , no cóż jeszcze raz trzeba cierpliwości się uczyc. Pozdrawiam Aniu serdecznie.
Krys 20:43, 16 wrz 2013

Bożenko prosze o pomoc w sprawie chorego rh u mnie na ostatniej stronie.
Madzenka 21:24, 16 wrz 2013

Bożenko ja składam reklamację i chciałam zwrócić deszcz....Przyjmiesz zwrot?
Bogdzia 21:46, 16 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko ja składam reklamację i chciałam zwrócić deszcz....Przyjmiesz zwrot?

U mnie dzis nie padało więc mogę zabrac bo chcę zeby grzyby rosły, ale nie oddam więc przemyśl .Pozdrawiam.
Mala_Mi 23:16, 16 wrz 2013

Jakby co to u mnie deszczu jeszcze nie jest za dużo.... nadwyżki przyjmę