Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 22:37, 17 wrz 2012

Ale takie przebarwienia???? To Phjola czy jak jej tam i ta najgorsza.. bo niektóre są bardzo ładne

I mamy nowego ptaszka, wrzucam u siebie... może wiesz co to jest?
Bogdzia 22:41, 17 wrz 2012

asc napisał(a)

Ale takie przebarwienia???? To Phjola czy jak jej tam i ta najgorsza.. bo niektóre są bardzo ładne

I mamy nowego ptaszka, wrzucam u siebie... może wiesz co to jest?

aniu mój jeden też taki jest . One jednak musiały w tych doniczkach przemarznąc. Trzeba rok poczekac i jak będą następne przyrosty to te opadną i będą dobrze wyglądały. Nie denerwuj sie i nic nie rób.No chyba że znów będzie zima okropna to wtedy już nic nie zrobimy.Idę do Ciebie.
Mala_Mi 22:55, 17 wrz 2012

No cóz zima nie była łaskawa, zwłaszcza, że pochodzą z Twoich okolic..... i Pan w szkółce żalił się, że było strasznie......
Bogdzia 23:09, 17 wrz 2012

asc napisał(a)
No cóz zima nie była łaskawa, zwłaszcza, że pochodzą z Twoich okolic..... i Pan w szkółce żalił się, że było strasznie......

No właśnie więc nie martw się na wiosnę wszystko się poprawi.
Ewa 07:19, 18 wrz 2012

Witam o poranku Bogdziu ,ale nam sie kolory zgrały serniczka

Miłego dnia życzę zapewne pracowitego w ogrodzie

Milka 11:11, 18 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Miłego spotkania pięknie uchwyciłaś te lekcje karmienia

Irenko oczywiście że miło spedziłam dzień z Weroniką i jejM. Miałam okazję poznac ich lepiej niż na spotkaniu u mnie. To bardzo mili, sympatyczni ludzie.Co do zdjęc to widzę ze już Was nimi zanudzam , dlatego nie wstawiłam już więcej.Pozdrówka.

Mogę tylko stwierdzić to co ty, to naprawdę uroczy ludzie i na pewno było wam przyjemnie pogawędzić; twoje zdjęcia nie nudzą, mnie inspirują!

sernik smakowity, gościom ze Szkocji pewnie smakował o rh na razie nic nie pytam, bo przeczytałam wszystkie pytania i odpowiedzi, więc jestem już o swoje spokojna
Miłego dnia
Bogdzia 20:37, 18 wrz 2012

Ewa napisał(a)
Witam o poranku Bogdziu ,ale nam sie kolory zgrały serniczka

Miłego dnia życzę zapewne pracowitego w ogrodzie

Ja dziś już zrobiłam następny , w środek wlałam nierównomiernie czerwoną galaretkę żeby było śmieszniej. Pozdrawiam Ewciu.
Bogdzia 20:40, 18 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

Miłego spotkania pięknie uchwyciłaś te lekcje karmienia

Irenko oczywiście że miło spedziłam dzień z Weroniką i jejM. Miałam okazję poznac ich lepiej niż na spotkaniu u mnie. To bardzo mili, sympatyczni ludzie.Co do zdjęc to widzę ze już Was nimi zanudzam , dlatego nie wstawiłam już więcej.Pozdrówka.

Mogę tylko stwierdzić to co ty, to naprawdę uroczy ludzie i na pewno było wam przyjemnie pogawędzić; twoje zdjęcia nie nudzą, mnie inspirują!

sernik smakowity, gościom ze Szkocji pewnie smakował o rh na razie nic nie pytam, bo przeczytałam wszystkie pytania i odpowiedzi, więc jestem już o swoje spokojna
Miłego dnia

Irenko na Ciebie można liczyc jak na Zawiszę. Może chcesz za to nasionka kosmosu siarkowego- dostałam od Mai (majkel) i już częśc wysłałam do osób które wcześniej się zgłosiły.
Klamber 22:27, 18 wrz 2012

Bogdziu, dzięki za odwiedzinki, b. chętnie nasionka wezmę, gdybyś miała żółtą jeżówkę i czerwoną, to też bym się pisał na nasionka. Sikoreczka śliczna, jeżówka też mi się podoba ale podzielam Twoje zdanie.
Bogdzia 22:07, 19 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Bogdziu, dzięki za odwiedzinki, b. chętnie nasionka wezmę, gdybyś miała żółtą jeżówkę i czerwoną, to też bym się pisał na nasionka. Sikoreczka śliczna, jeżówka też mi się podoba ale podzielam Twoje zdanie.

Nasionka kosmosu wyślę w piątek. Niestety tylko kosmosu bo jeżówki czerwonej ani żółtej nie mam.Żółta kupiłam w tamtym roku ale nie przeżyła zimy.