Wszystkim zaglądającym zyczełego dnia i idę do ogrodowej roboty. Chciałam wkleic jakiś kwiatek ale okazało się że ostatnio tylko ptaszki robię a kwiatków wogóle. więc musi byc bez kwiatka.
No własnie... kwiatków nie ma.. a ptaszki mozesz dawać w ilościach dużych
Niektóre moje rh dostają żółto przebarwione liscie (star i nowe), a jeden czerwone , ale tylko te stare........ co to może być.... ? Wieczorkiem wkleje foto..... łatwiej bedzie postawić diagnozę.... a teraz maszeruję z porwrotem do roboty....
Bogdziu zrobiłam sernik z połowy produktów tak na próbę i okazał sie pyszny , wiec juz następnym razem będzie z całości , no i tak to wyszło . Dziekuję za przepis
Czyli nie martwic się tym, że z Rh liście teraz żółkną i opadają? Bo się martwiłam..
Miłego dnia, Bożenko
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Przesyt ptaszków? w żadnym razie Bożenko! ja je wszystkie uwielbiam i mogę przygladac się im bez końca .Sposób w który je przedstawiasz nigdy się nie znudzi .Przeczytałam powyżej o wystapieniach w TV .Wiem ze są relacje z ogrodów .Pierwszy raz żałuję że nie mam telewizora Nie mam go od kilku lat,, bynajmniej nie z braku pieniędzy To była szybka decyzja i jak do tej pory nigdy mi telewizora nie brakowało Powiem więcej,, bez niego przedłuzyłam sobie zycie ,nie marnuje czasu Życie bez niego jest lepsze bo skupiam sie na prawdziwym zyciu, nie fikcji .Wiedzę natomiast znajduje w internecie ,ksiazkach Nie mam tez problemu kto posiada pilota ten rzadzi ha,ha To był żart aczkolwiek w wielu domach się o pilota kłócą .U mnie swieci pięknie słonce,, posyłam ci jego promyczki na cały dzień
Aniu no przebarwiają sie rh liscie jedne na żółto ,drugie na czerwono. Po prostu jest jesień i to jest normalne.W tym roku może nieco więcej bo opadną wszystkie liscie które były w zimie przemrożone częściowo i na wiosnę jeszcze odżywiały roślinę ale teraz jak są nowe liscie to one przebarwią sie i spadną.