Super, że miałaś spotkanie.. trochę rozrywki nie zaszkodzi
Mama Małgosi pełna energii, ze "młódki" mogą tylko zazdrościć......
A brak kwatów z powodu suszy..to coś wiem na ten temat.... mus usprawnić automat..
Mam nadzieję, że sie dobrze czujesz, nie wygłupiaj sie z przygotowaniami...
Apel do gości Bogdzi!!!
Uważam, że każdy powinien coś przywieźć z sobą, najeść sie po drodze... bo jedziemy spotkać sie towarzysko, na własne oczy podziwiać ogród, który robisz nam przyjemnosć i udostępniasz... wiec to my powinniśmy Ci zorganizować przyjecie, a nie ty nam. Pomijam koszty, ale i wysiłek jaki trzeba w to włożyć..... masz tyle pracy w ogrodzie, że i tak nie masz czasu dla siebie.
Z naszej strony wykorzystywanie Ciebie do robienia sobie uczty dla brzucha, jest niemoralne nieetyczne, niekoleżeńskie!!!!!!!!!!!!!!!! To Ty nam robisz ucztę dla oczu!!!!!!
Inaczej wygląda sprawa jak przyjmujesz 2 czy 4 osoby, które Ciebie też zapraszają do siebie, a inaczej jak jedzie do Ciebie cały tabun ludzi.
Argument, że jedziemy z daleka??? Można wziąć kanapki, albo są stacje po drodze z restauracjami szybkim barami.. do wyboru do koloru.
Uważam, że wystawienie czajnika z kawą cukrem i herbatą powinno wystarczyć... a jak zrobisz swoje pyszne tiramisu i będzie po kawałeczku, to już będzie uczta i dla oczu i dla podniebienia ...
Uważam, że wszyscy powinni sie podpisać pod moim apelem... jak nie to puszka przy wejściu i każdy zrzuca się na kucharkę i materiały na obiad.
Pamietam spotkanie u Ciebie w 2012 roku.. to było jak wesele.. moje wesel było dużo skromniejsze. I też je dobrze wspominam 
Każdy gość niech napisze na PW co przywiezie do konsumpcji, aby ułatwić pracę gospodyni, a gospodyni niech rozdzieli i zmodyfikuje pomysły gości... bo jednak nie wierzę, że Bożenka nie zrobi wesela.... ale wykażmy sie zdrowym rozsądkiem i miejmy litość nad gospodarzami.... ten kto robił wie jakie to przedsięwzięcie.
Wiem, że Ci podpadłam, ale ja jestem osoba która oprócz szaleństwa ma też podejście do życia praktyczne... jak ktoś uważa inaczej to niegodzien jest oglądanie twego ogrodu, bo to egoista.
Amen. Musiałam to napisać.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.