Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 08:56, 11 cze 2014

agatanowa napisał(a)

Tak też patrzy mu z pyska - że był w stresie

Nie da się ukryc że był i widac to po nim ale jak juz zjadł to stres mu minąl i uciekł w krzaki.
Bogdzia 08:58, 11 cze 2014

Urszulla napisał(a)
U mnie jesienią jest zawsze jakaś rodzinka jeżyków- ale pies po nocach im i nam nie daje żyć bo ciągle nad nimi szczeka

Psy nie odpuszczaja jak zobaczą jeżą co dla jeża jest wielkim stresem, koniecznie trzeba psy odwołac.
agatanowa 09:17, 11 cze 2014

Bogdziu, dziekuję za odwiedziny i równiez życzę dobrego dnia
Ta piwonia zakwitła u mnie pierwszy raz i tylko jednym kwiatem (w ubiegłym roku przesadziałam na poczatku wrzesnia, gdyż słyszałam, że piwonie sadzone wiosną nie kwitną), natomiast druga - różowa też od mamy, nie zakwitła Nie umiem ich hodować
zbigniew_gazda 09:31, 11 cze 2014

Bożenko odpozdrawiamy pięknie. Zdjęcie sójki jak z programu Animals.
hanka_andrus 09:41, 11 cze 2014

Sójka, to u Bożenki normalka, zawsze pięknie uchwycona, ale jeżyk, jak dla mnie do katalogu.
Pogoda piękna ale nie da rodków. przygrzewa je mocno. Mam nadzieję,że las jednak trochę cienia daje?
Macham z balkonu, bo nie odważyłam się wyjść na tę patelnię.

Miłego dnia.
Anita1978 10:13, 11 cze 2014

Bożenko dla ciebie z górskiego szlaku . To było jedyne żywe stworzenie spotkanie tego dnia na szlaku

Milka 10:59, 11 cze 2014

Bożenko, ja ostatnio to tak się, jakoś nie wyrabiam, nie zawsze wszędzie docieram, ale jestem, poczytałam, obejrzałam...
...mój M. dba o rh wg Twoich wskazówek, głównie on, bo ja tylko skubanie z kwiatówefekt powiem jest i cos mi się zdaje, że te pod murem szybko dogonią swoich starszych o rok braci chyba im tam pasuje; podlewamy co drugi dzień, chyba że upały będą trwać, to codziennie; kolkwicja od ciebie juz duża, pąków nie widzę, ale czekam, bo ładnie się przyjęła
...jeże u nas często, niestety wiesz...Dżaga je zagryza, ale co mam zrobić, ja w domu a ona w nocy rządzi..
za to ptaków mamy zatrzęsienie, kilka rodzin kosów, fajnie na nie patrzeć, jaskółek, wróbli i innych, ale sójkę tylko raz widziałam, dzięki Tobie wiem, jak wygląda....z fotami ptaków mi nie wychodzi
ostatnio mnóstwo nietoperzy, wyłapują chrabąszcze...i żaby zawitały, nawet już wiem, gdzie zimują u nas
wszystko obejrzane, wszystko dorodne, pozdrawiam
MagdalenaK8 11:33, 11 cze 2014

Bożenko troszkę zaniedbałam ale nadrobiłam . Chciałam ci napisać że mój M zachwycony rodkami, chodzi podlewa, kupił im szczepionkę mikoryzową...Zakochany w rodkach dzięki Tobie.
Pozdrawiam cieplutko i życzę cudownego tygodnia...
boguslawa_ma... 11:40, 11 cze 2014

Zaglądam i pozdrawiam
Mala_Mi 14:58, 11 cze 2014

U Ciebie jak zwykle coś ciekawego..... czyli obalenie mitów, że jeż lubi jabłuszka

A ja u siebie wrzuciłam Muminka - zapraszam..

A i ten powojnik ogromniasty istne cudo. i łany dzwonków... i innego kwiecia.. aż miło sie ogląda i oko zwiesza