Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:12, 08 lip 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu lilie i dzwonki piękne...
Pozdrawiam

Dzięki Magda.Pozdrawiam serdecznie.
Ivvvona 21:13, 08 lip 2014

Pooglądałam z przyjemnością pismo obrazkowe, piękne lilie - i te wodne i pozostałe. Dołączę się też do zachwytów nad dzwonkiem, jest uroczy. Pozdrawiam
Bogdzia 21:14, 08 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bożenko u mnie też niektóre lilie chorują,liście żółkną ,pączki gnjią i nie zakwita,jak wykopałam cebulkę to była zgnitaPozdrawiam

U mnie mnóstwo cebulek nie wyrosło a te które wyrosly są male i byle jakie. Kupiłam ponad 60 cebulek w tym roku a ledwie kilka dobrze wyglada ale nawet nie mam pretensji do sprzedawcy bo moje stare tez wygniły albo choruja , chyba taki rok.Pozdrawiam Bogusiu.
Bogdzia 21:16, 08 lip 2014

Ivvvona napisał(a)
Pooglądałam z przyjemnością pismo obrazkowe, piękne lilie - i te wodne i pozostałe. Dołączę się też do zachwytów nad dzwonkiem, jest uroczy. Pozdrawiam

Miło Cię widziec Iwonko . Dzieki za miłe slowa. Pozdrówka sle.
Nikita 21:45, 08 lip 2014

Bogdziu, przepiękne te lilie wodne...aż ci zazdraszam

Byłam w tym sklepie pod Kaliszem po nawóz do trawnika (chciałaś 2 worki), ale w chwili obecnej mają braki magazynowe i nie wiadomo kiedy będzie dostawa. Cały czas pamiętam o tym nawozie, ale nie wiem kiedy kolejny raz tam pojadę. Jestem trochę zła, bo ja już potrzebuję, a w okolicy nigdzie nie ma.
Buziaki przesyłam
malgorzata_s... 21:56, 08 lip 2014

Wszystko pooglądane i poczytane Liliowce cudne lile wodne z żabkami też U mnie nie ma takich ślicznych zielnych żabek Chciałam nawet zakupić takie ale gdzie?? Muszę chyba gdzieś nałapać Buziaki od Ema też
Bogdzia 22:08, 08 lip 2014

Nikita napisał(a)
Bogdziu, przepiękne te lilie wodne...aż ci zazdraszam

Byłam w tym sklepie pod Kaliszem po nawóz do trawnika (chciałaś 2 worki), ale w chwili obecnej mają braki magazynowe i nie wiadomo kiedy będzie dostawa. Cały czas pamiętam o tym nawozie, ale nie wiem kiedy kolejny raz tam pojadę. Jestem trochę zła, bo ja już potrzebuję, a w okolicy nigdzie nie ma.
Buziaki przesyłam

Magda kupisz kiedy bedzie , najwyżej zużyję w przyszłym roku. Dla Ciebie dzisiejsze lilie.
Mala_Mi 22:11, 08 lip 2014

Jak patrzę na twoje lilie i liście .. to mnie aż skręca... nie dość że mszyca to guupie fiordy.... nawet całowanie po łapkach mnie nei rozczula, bo sie wnerwiam na nie.. Masz piękne lilie.

Liliowce, lilie, mogę oglądać na okrągło.. masz sporą kolekcje Twój pomarańczowy dopiero zaczyna,,
Dzwonek śliczny, ale Pan popsuty... masz rację w 100%. To sie nazywa, że sukces przewraca w głowie..

A i powojnik biały przecudny.....
Bogdzia 22:12, 08 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wszystko pooglądane i poczytane Liliowce cudne lile wodne z żabkami też U mnie nie ma takich ślicznych zielnych żabek Chciałam nawet zakupić takie ale gdzie?? Muszę chyba gdzieś nałapać Buziaki od Ema też

Malgos nie kupuj żabek. Ja kupiłam i wszystkie na drugi dzień uciekły . To zwierzeta terytorialne i przyzwyczajają się do swojego miejsca.Może przyjdą same i wtedy zostaną. Za buziaki dziękuję i też ślę.
Bogdzia 22:17, 08 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jak patrzę na twoje lilie i liście .. to mnie aż skręca... nie dość że mszyca to guupie fiordy.... nawet całowanie po łapkach mnie nei rozczula, bo sie wnerwiam na nie.. Masz piękne lilie.

Liliowce, lilie, mogę oglądać na okrągło.. masz sporą kolekcje Twój pomarańczowy dopiero zaczyna,,
Dzwonek śliczny, ale Pan popsuty... masz rację w 100%. To sie nazywa, że sukces przewraca w głowie..

A i powojnik biały przecudny.....

Widzę ze znalazłas w końcu troszke czasu by do mnie wpasc. U Ciebie problemem są faktycznie fiordy bo one roślinożerne.Ja mialam ochote je kupic ale tylko jednego mam i wiecej nie kupię bo też mi lilie zeżrą , wole karasie bo nie jedza roslin ale za to nie sa takie piekne i wielkie. Zawsze trudne są wybory.Buziaki śle.