Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 15:27, 19 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
U nas nie ma wiewiórek, szkoda. Fajnie, że Ty możesz sobie na nie z bliska popatrzeć...u mnie czas wyjazdów na szkolenia się zaczyna, tam są wiewiórki

Bogdziu Ty też kibicujesz siatkarzom?

Oszczędzaj się, patrz na zielone.

Buziaczki

Nie kibicuję tak by siedziec przed telewizorem bo by mi ciśnienie wzrosło ale w kompuyerze co chwilę sprawdzam wyniki i jestem na biezaco jak grają.Pojedziesz też na te szkolenia???
Bogdzia 15:30, 19 wrz 2014

eda napisał(a)
Cofałam i cofałam się ale sensacja nie mogłam się przebić i w końcu zobaczyłam to cudo ale spryciula i jaka śliczna prawdziwa ruda kolorku pozazdrościć Pozdrawiam serdecznie

Ta była wyjatkowo śliczna a czasem wydawało się ze ogon ma długi jak lis jak go z drzewa w dół spuściła. Fajny zwierzaczek , nasze sa fajne nie to co amerykańskie które wyjadaja wszystkie cebulki, nasze tylko orzeszki i szyszki. W sosnach siedzi mi jedna która własnie wyjada nasionka z szyszek i stale pełno pogryzionych szyszek leży pod sosną. Miłego popołudnia.
Urszulla 17:14, 19 wrz 2014

Ciekawa byłam co się u Ciebie wydarzyło bo tyle postów
rzeczywiście działo się a działo
w dziedzinie lotów powietrznych

u mnie po okolicy też brykają wiewiórki- ilości orzechów bym nie liczyła....po co się stresować mniej czy bardziej mroźną zimą
maria_kalino... 18:12, 19 wrz 2014

Witaj Bogdziu. Najlepsze jest to, że ona chowa orzechy w różnych miejscach, a potem nie może ich odnależć.Fotki świetne. Pozdrawiam.
Anita1978 19:40, 19 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Jesli możesz przywieź do Wojsławic bo ja tam też bedę ha ha

Aneczka 19:42, 19 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Napisałam u Ciebie.

Dziękuję kochana
popcorn 19:47, 19 wrz 2014

Bożenko będzie którejś niedzieli do końca września pod Halą Sportową w Łodzi? Bo bym Ci wtedy najchętniej przekazała trawy i ostróżkę - ma z 1,5m i jutro mam problem logistyczny ją zabrać.. hm. daj znać
buziaki i do jutra!
Bogdzia 19:50, 19 wrz 2014

popcarol napisał(a)
Bożenko będzie którejś niedzieli do końca września pod Halą Sportową w Łodzi? Bo bym Ci wtedy najchętniej przekazała trawy i ostróżkę - ma z 1,5m i jutro mam problem logistyczny ją zabrać.. hm. daj znać
buziaki i do jutra!

Karola nie bierz w takim razie bedzie jeszcze sporo okazji.
Bogdzia 19:53, 19 wrz 2014

maria_kalinowska napisał(a)
Witaj Bogdziu. Najlepsze jest to, że ona chowa orzechy w różnych miejscach, a potem nie może ich odnależć.Fotki świetne. Pozdrawiam.

Marysiu a najgorsze jest to ze jak ich nie zje to kiełkują i rosną i trudno je wyrwac bo od małego mają mocne korzenie.Taki jeden wyrósł mi zaraz za płotem , ani sie nie obejrzałam jak miał metr wysokości. Miło Cię widziec po dłuższej przerwie.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:55, 19 wrz 2014

Urszulla napisał(a)
Ciekawa byłam co się u Ciebie wydarzyło bo tyle postów
rzeczywiście działo się a działo
w dziedzinie lotów powietrznych

u mnie po okolicy też brykają wiewiórki- ilości orzechów bym nie liczyła....po co się stresować mniej czy bardziej mroźną zimą

Myśle że one zbireractwo mają w genach i nie zależy to od tego jaka zima bedzie, a mroźna zapowiadaną zimę juz odwołano , podobno ktoś się podszył z prognozami pod amerykańskie instytucje.Ma byc znów stosunkowo lekka. Pozdrówka.