Bozenko to moja ulubiona azalia a nie dane mi bylo jeszcze jej kupic w zeszlym roku w szkolce pomylili i sprzedali mi inna
Dzięki Bogdzia na ciemierniki się piszę...nawet na tyci tyci malutkie! Lecę do Bylinowego Raju, bo jak mówisz, że Luka może przywieść to może warto skorzystać.
Oglądam, wzdycham i czekam na więcej Pozdrawiam Bożenko
piękny spacer wieczorny, dziękuję Bodziu mam nadzieję, że przymrozkowe zapowiedzi się nie sprawdzą macham
Ewus działek nie brakuje , nie ma z tym problemu.A Ty tak na powaznie? Bogdziu .... to tylko w sferze marzeń Trzymam kciuki Bogdziu oby pogoda majowa była łaskawa dla roślin. Muszę Bogdziu pospisywać nazwy moich azali bo mi wstyd ,że sie kompletnie nie znam
Pachnie rzeczywiscie niesamowicie a na ogrodzie pachnie tez kalina.[img a ta nie pachnie ale jest piękna.
Te ich prognozy nic nie warte, nawet dawniej bez urzadzeń lepiej pogode przewidywali.
Bardzo mi się podoba to miejsce, jest cudownie. Zawsze mi się podobał taki wodospadzik, a twój jest taki, nie wiem jak to powiedzieć, klimatyczny, romantyczny, poprostu cudowny. Bez przesady, taki naturalny. Pięknie to urządziłaś.