Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 23:18, 30 cze 2015

bozga napisał(a)
3 strony bez fotek- zlituj się i rzuć coś głodnym oczom

Nie mam kiedy wrzucac bo bez przerwy odpisuje tu i na pw ale proszę wrzuce dla Ciebie.

Bogdzia 23:20, 30 cze 2015

07_Rene napisał(a)
U nas też kilka dni pochmurnych było, na deszcze się zbierała, ale nie padało... Dziś już gorąc, a ma być jeszcze większy. jak sie wzięlam za podlewanie to az mi wody w studni zabrakło. Choćby jaka burzę przywiało
Oglądałam Bogdziu Twoje wojaże ogrodowe Super wycieczki.

To prawda wycieczki super ale z wodą u mnie tez kiepsko . Nawet w kranie brakuje a studni nie mam bo pod lasem robic nie wolno żeby nie osuszac.Miłego dnia jutro życzę i deszczyku dla nas obydwu.
marzena 23:27, 30 cze 2015

Bogdzia, ja też z przyjemnością popatrzyłam na Twoje piękności
Kindzia 08:26, 01 lip 2015

Przywiozę Bogdziu, postaram się też irysy, rano w piątek Ci ukopię, bo jedziemy na zjazd z Zabrza. Trochę enigmatycznie napisałam...
Margarete 10:07, 01 lip 2015

Piekna ta czerwona róża pod oknem
współczuje ci tego braku deszczu, u mnie niewiele ale popadywało troche w ub tygodniu, teraz zapowiedź upałów więc leje wode codziennie wieczorem....litrami, ale wiadomo - to nie to samo co deszcz.
Urszulla 13:35, 01 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

No rzeczywiscie troche ostatnio jeżdżę ale poniewaz ogród a własciwie całkowity brak deszczu juz mnie denerwuje to jak wyrąbię te rh to i jeździc przestane i wogóle ogrodami sie interesowac.Na Saharze nie da się miec ogrodu.Pozdrówka Ula.

Widzę że miałaś nerwy- ale wiesz, masz ogród pokazowy i już udowodniłaś że na Saharze można mieć nie tylko ogród ale niemożliwe staje się możliwe!!!oczywiście dzięki właściwej codziennej pielęgnacji jakbyś zobaczyła u mnie ziemię to dopiero odechciałoby Ci się wszystkiego....kopałabym w ogrodzie całymi dniami ale po prostu nie mam sił do tego betonu

ale braku wody nawet w kranie Ci współczuję....w jednej szkółce widziałam ostatnio że mają duży basen (taki jak Ania ASC) z wodą do podlewania roślin....i łapią z nieba od wiosny.
Teraz rzeczywiście idzie fala upału...oby między tym coś pokropiło.
Mysza 17:57, 01 lip 2015

Jakie duże masz te różyczkiPiękne
Krys 23:12, 01 lip 2015

Jedziemy samochodami brak kompletu do busa,kto mnie zabieze?
Bogdzia 04:51, 02 lip 2015

Krys napisał(a)
Jedziemy samochodami brak kompletu do busa,kto mnie zabieze?

No to sie narobiło. Małgosia nie ma samochodu, Renia nie była pewna czy pojedzie i w końcu nie wiadomo kto może jechac swoim samochodem.
Bogdzia 05:00, 02 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Przywiozę Bogdziu, postaram się też irysy, rano w piątek Ci ukopię, bo jedziemy na zjazd z Zabrza. Trochę enigmatycznie napisałam...

No teraz to nie wiem czy będę w Pęchcinie bo nie jedziemy autobusem i nie wiadomo co dalej.