Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:50, 06 lis 2015

Agania napisał(a)

Firmowe okno ujmuje jak zawsze, Bogdziu w tym roku jesień u Ciebie najpiękniejsza
U mnie dzisiaj dopiero przymrozek złapał, po raz pierwszy.
Dzięcioł Gabrysi u Ciebie, a gdzie mógłby być jak nie w rododendronowym
Pozdrawiam

Agatko zagladam czasem do Ciebie ale nie mogę się porzadnie wczytac dokąd nie mam okularów, Zastanawia mnie to jak w Twoim ogrodzie mieścisz tak wiele klonów szczególnie ze niektóre z nich to wielkie drzewa. Moje okno to juz nudy od czterech lat stale tosamo pokazuje. Buziaki.
Agania 19:53, 06 lis 2015

Bogdziu to jest nieprawdopodobne jak mogłam skupić się na oknie, widoki okienne na drzewa i te kolory, nie mają w sobie równych
Ja też ślepa, ale nie da się nie dostrzec piękna jesiennego, daje po oczach
Wiesz, tyle klonów u mnie....to technika upychania, jak tu wiele z nas mamy przecież ogrody z gumy
anna_t 19:57, 06 lis 2015

super napewno przyszły tydzień. moze być do południa?dokładnie spiszemy się na priv
Bogdzia 20:01, 06 lis 2015

anna_t napisał(a)
super napewno przyszły tydzień. moze być do południa?dokładnie spiszemy się na priv

Może byc po południu, czekam na wiadomosc ale nie musisz sie spieszyc.

Edit : Napisałas do południa a ja bez okularów przeczytałam co chciałam czyli po południu. Do południa może byc nawet lepiej bo teraz dzień krótki.
Bogdzia 20:05, 06 lis 2015

Agania napisał(a)
Bogdziu to jest nieprawdopodobne jak mogłam skupić się na oknie, widoki okienne na drzewa i te kolory, nie mają w sobie równych
Ja też ślepa, ale nie da się nie dostrzec piękna jesiennego, daje po oczach
Wiesz, tyle klonów u mnie....to technika upychania, jak tu wiele z nas mamy przecież ogrody z gumy

Ja juz straciłam całkowicie zdolnosc do upychania ale że mam kupic jeszcze jednego rh muszę ja na chwile znów odzyskac, bedzie trudno go gdzies wepchnąc.
Urszulla 20:18, 06 lis 2015

Czytam że okulary to zakup na 1 miejscu ważności Ale widoki masz oszałamiające w tym rokua latem prawie ogrodu się pozbywałaś
Bogdzia 20:23, 06 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Czytam że okulary to zakup na 1 miejscu ważności Ale widoki masz oszałamiające w tym rokua latem prawie ogrodu się pozbywałaś

No nie chodzi o kupno ale o to że lekarz na razie nie pozwala, ale juz zdecydowałam ze nie bedę słuchac lekarza.Lato to był dla mnie koszmar w tym roku i juz sie boję o przyszły rok tym bardziej ze u nas wogóle nie pada , wszystkie sadzawki wyschnięte i studnie też.
popcorn 20:25, 06 lis 2015

Przecudne te buki! Kolory aż rażą!
miłego weekendu, Bożenko!
Z oczami już wszystko super??
Bogdzia 20:30, 06 lis 2015

popcorn napisał(a)

Z oczami już wszystko super??

Niestety nie ale się zbuntowałam i zamawiam okulary.Równiez milego weekendu.
21:27, 06 lis 2015
Jezu jaki boski widok z Twego okna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies