Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 22:43, 15 kwi 2016

Żaby obejrzałam.. jedna wygląda jak diabeł
Krys 22:54, 15 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Ja oczywiście. Tylko my pewnie tutaj się jakoś z Renią i Krysią spikniemy mam nadzieję

Hmm kusicie ale i ja mam liste magnoli do kupienia i znalazłam miejsce po rozach,Piruetką jestem zauroczono nie wiedziłam,że pachnie a wyglada przeslicznie i jak urosla od ubieglego roku chyba pojade to zabiora Wasze wszystkie magnolie
Kasik 22:58, 15 kwi 2016

Czytam, ze wypad się szykuje. Super. Ja rozpoczęcie wiosny czuje dopiero po pierwszej wizycie w szkółce. I nigdy nie wychodzę z pustymi rękoma. Bo co by to było za rozpoczęcie?

Pierwszy rododendronowy akcent kolorystyczny - Pięęęęękny.

Życzę udanych zakupów i miłego spotkania. Będę z całych sił namawiała mój deszcz by do Ciebie zawitał. Ja mam go dość.

Trawa po kolana, chwasty takie, że nie mogę zdjęć zrobić, atu leje bez ustanku.

Buziol ogromny dla Ciebie
Bogdzia 06:33, 16 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)
Żaby obejrzałam.. jedna wygląda jak diabeł

Tak wygląda , ona sie najbardziej na mnie denerwowała, ale w rzeczywistosci jest z nich najładniejsza czego tu nie widac , ma błekitne podgardle, to samiec.
Bogdzia 06:36, 16 kwi 2016

Krys napisał(a)

Hmm kusicie ale i ja mam liste magnoli do kupienia i znalazłam miejsce po rozach,Piruetką jestem zauroczono nie wiedziłam,że pachnie a wyglada przeslicznie i jak urosla od ubieglego roku chyba pojade to zabiora Wasze wszystkie magnolie

Ja chciałam kupic Leonard Messel ale nie mają go w ofercie, może bedą mieli mimo to i nad Black Tulip myślę ale tez nie mają. Krysiu nie bierz swojego samochodziku , tym razem zakupy chyba bedą mniejsze.
Bogdzia 06:40, 16 kwi 2016

Kasik napisał(a)
Czytam, ze wypad się szykuje. Super. Ja rozpoczęcie wiosny czuje dopiero po pierwszej wizycie w szkółce. I nigdy nie wychodzę z pustymi rękoma. Bo co by to było za rozpoczęcie?

Pierwszy rododendronowy akcent kolorystyczny - Pięęęęękny.

Życzę udanych zakupów i miłego spotkania. Będę z całych sił namawiała mój deszcz by do Ciebie zawitał. Ja mam go dość.

Trawa po kolana, chwasty takie, że nie mogę zdjęć zrobić, atu leje bez ustanku.

Buziol ogromny dla Ciebie

A u mnie nie leje , nawet nie pada ani nie mrzy. W nocy miało padac to ledwie kostkę troszke zmoczyło po wierzchu i po deszczu.Ja tez nie umiem wyjsc bez zakupów , chyba nigdy mi się to nie udało.Wiosna dla mnie wczesniej sie zaczyna , wraz z pierwszym zamówieniem roślin w internecie , na ogół w Lilypolu.Potem juz tylko szukam co by tu jeszcze kupic.
Bogdzia 06:42, 16 kwi 2016

Miłego dnia wszystkim życzę.Oszczędzajcie dzis kręgosłupy bo mój boli .

Katkak 07:19, 16 kwi 2016

Bożenko zobaczyłam przed chwila przez okno małego ptaszka w takim zdawało jo się pomarańczowym kolorze.valectylko mi śmigna i odleciał. O zrobiejiu zdjęcia jie hyło mowy. Co to za piękności kogło być?
anka_ 07:19, 16 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Ja chciałam kupic Leonard Messel ale nie mają go w ofercie, ....
Bożenko jest w tej szkółce co kupowałam azalię. Brać?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 07:26, 16 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

A u mnie nie leje , nawet nie pada ani nie mrzy. W nocy miało padac to ledwie kostkę troszke zmoczyło po wierzchu i po deszczu.Ja tez nie umiem wyjsc bez zakupów , chyba nigdy mi się to nie udało.Wiosna dla mnie wczesniej sie zaczyna , wraz z pierwszym zamówieniem roślin w internecie , na ogół w Lilypolu.Potem juz tylko szukam co by tu jeszcze kupic.

No nie... Przyszłam sprawdzić czy padało bo u mnie pięknie polało w nocy a teraz świeci słoneczko
Sytuacja idealna, szkoda ze takich niewiele