Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:35, 25 maj 2016

U mnie dzis byli Goscie, krótko byli i pojechalo do Cioci -Gosi.

Macham do Was.
Bogdzia 22:40, 25 maj 2016

A tak mi dzis zapozowały mazurki

Miłego dnia jutro.
Kasya 22:45, 25 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
A tak mi dzis zapozowały mazurki

Miłego dnia jutro.

Dobre
Mala_Mi 23:20, 25 maj 2016

Leżę.. ale ci pokazały dupencje..
Mnie kaczki dziś zaatakowały.. aż głowę musiałam schylić.. w dzień przyaltują ,wieczorem przylatują.. zastanawiamy się czy nocą one u mnie nie nocują.

Piwonie wezmę, Twoja to ta skrajnie prawa, bo środkowa to Pszczółki. Taka ładna ta Hilary, ze ja dziś postawiłam na froncie pomiędzy swoimi, niech oko cieszy. jak już i tak postanowiła kwitnąc .

Pamiętam też o tawulce dal Ciebie, tylko muszę popatrzeć na fotach która to ci się podobała, bo teraz nie kwitną i nie pamiętam która to jest różowa.
barbara_kraj... 23:58, 25 maj 2016

Bywam, choć rzadko ale bywam i wciąż na nowo zachwycam się wszystkim.

Ą ogród na wszelkie 'chciejstwa' rzeczywiście mały. Gdyby tak latek ubyło - o sobie piszę.
Pozdrawiam cieplutko.
Ps. burza u mnie przed wieczorem była, zlało w miarę.
Bogdzia 08:00, 26 maj 2016

Kasya napisał(a)

Dobre

08:03, 26 maj 2016
Bogdzia napisał(a)

Do raju daleko a ostatnio wszystko mnie w nim denerwuje.

nie chciałabym abyś wypisywała na forum wszystkie swoje argumentu ...dlaczego i ponieważ......ale strasznie smutno się czyta takie wpisy myśle że przesadzasz ...może zeszłe lato ci dało w kość? stąd takie myśli.
Bogdzia 08:03, 26 maj 2016

Mala_Mi napisał(a)
Leżę.. ale ci pokazały dupencje..
Mnie kaczki dziś zaatakowały.. aż głowę musiałam schylić.. w dzień przyaltują ,wieczorem przylatują.. zastanawiamy się czy nocą one u mnie nie nocują.

Piwonie wezmę, Twoja to ta skrajnie prawa, bo środkowa to Pszczółki. Taka ładna ta Hilary, ze ja dziś postawiłam na froncie pomiędzy swoimi, niech oko cieszy. jak już i tak postanowiła kwitnąc .

Pamiętam też o tawulce dal Ciebie, tylko muszę popatrzeć na fotach która to ci się podobała, bo teraz nie kwitną i nie pamiętam która to jest różowa.

Czytałam u Ciebie o kaczkach, można było sie przestraszyc. Moje jeziorko za bardzo zasłoniły drzewa i kaczki przestały przylatywac.Hilary fajna i super że kwitnie , niech troche u Ciebie poozdabia, należy Ci sie za kupno.Buziaki i do soboty.
Bogdzia 08:06, 26 maj 2016

eee_taam napisał(a)

nie chciałabym abyś wypisywała na forum wszystkie swoje argumentu ...dlaczego i ponieważ......ale strasznie smutno się czyta takie wpisy myśle że przesadzasz ...może zeszłe lato ci dało w kość? stąd takie myśli.

Fakt że mi dało i moim roślinom też, czasem rece opadaja ale mam też i inne stresy i czasem się przeleje i tu napiszę.Zeby bylo weselej to jeszcze mazurki

Bogdzia 08:09, 26 maj 2016

barbara_krajewska napisał(a)
Bywam, choć rzadko ale bywam i wciąż na nowo zachwycam się wszystkim.

Ą ogród na wszelkie 'chciejstwa' rzeczywiście mały. Gdyby tak latek ubyło - o sobie piszę.
Pozdrawiam cieplutko.
Ps. burza u mnie przed wieczorem była, zlało w miarę.

Ja ostatnio juz nigdzie nie bywam , może po sobocie znajdę w koncu czas na odwiedziny.Zazdroszczę Ci deszczu . U mnie w okolicy tez musiało padac bo na niebie byla tęcza ale u mnie susza i codzienne podlewanie bo kwitnace rodki potrzebuja wody a jak jej nie maja kwiaty więdna.