Bożenko nie ma piękniejszego ogrodu rodkowego jak Twój coś na co czeka się cały rok Jednym słowem cudo .Azalki dają z siebie wszystko .Ptaszki widać też się wkurzają jak nic Pozdrawiam rododendrowo
Zaczęłam odpisywać i wyszedł poemat.. na mój temat wiec kasuję..
Patrz na obrazki bo czekać nie chcą chociaż w cieniu trzymam (donica 5 l widać wielkość , jak na nową sadzonkę to całkiem spora ). okaże ci moją za prawie 2 razy tyle i zero pąków, u Ciebie 3
Bożenko uwielbiam ten Twój rodkowy świat!!!
To dzięki Tobie rodki zagościły w moim ogrodzie. Miniaturowe i CW już przekwitły, moje magnolie też już są po. Jakoś szybko mam wrażenie
albo ten czas za szybko leci
Szkoda ze skasowałas bo poemat na Twój temat pisany przez Ciebie wart bylby poczytania.Dzięki za zdjecia ślicznej piwonki . faktycznie porównanie kiepsko wypada , Ty sie musisz zaopatrywac wyłącznie u Pana Bylinowego bo tylko on ma takie dorodne rośliny.A nie zapomnij zabrac jeszcze tej drugiej piwoni.
Mnie czas za szybko leci, stanowczo za szybko. Z magnolii i rh bedziesz zadowolona , to piękne rośliny i warto je miec. Dzis Irenka mówiła ze ma 22 magnolie i kupuję juz nastepna wiec nam jeszcze do niej daleko.