Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Alicja169 12:52, 30 lip 2016

Motyle do albumu albo na pocztówki
Przepięknie je fotografujesz Bogdziu
A swoją drogą to te motyle u Ciebie muszą bardzo dobrze się czuć, skoro tyle różnorodnych przylatuje
Pozdrawiam.
malgorzata_s... 15:45, 30 lip 2016

Motylki cudnie jak zwykle obfocone Zaglądam i ślę pozdrowienia
19:55, 30 lip 2016
przyszłam na twoje fotki (tekstu pisanego u ciebie nie ogarniam juz) ale w fotkach sie wyspecjalizowalaś ...normalnie wychodzą do mnie z ekranu te motyle
marzena 21:23, 30 lip 2016

zdjęcia motyli na kwiatach piękne, u mnie też fruwają i przysiadają na kwiatach, ale Ty masz cierpliwość do obserwacji i uwieczniania takich ujęć...
Nikita 00:35, 01 sie 2016

Bogdzia, cudne motyle , ale i zdjęcia przepięknie uchwycone.
Buziaki przesyłam.

PS. Pokropiło dziś troszeczkę u ciebie ?
Urszulla 09:58, 01 sie 2016

Też jestem ciekawa relacji pogodowej powinnaś tu składać tygodniowe raporty Buziak
AgataP 12:19, 01 sie 2016

U mnie wczoraj oberwanie chmury, rynny ledwo wodę odbierały, a po podwórku płynęła rzeka. Wymyło mi korę pod domem, ścieżką potokiem w dół leciała.
Kosmos. Dobrze że u mnie woda szybko wsiąka, tylko rośliny zmarnowane tą ulewą. Leżą oklapnięte, dziś się trochę podnoszą. Oczywiście wszelka robota znowu przyhamowana. Bożenka jak u Ciebie?
Bogdzia 15:47, 01 sie 2016

AgataP napisał(a)
U mnie wczoraj oberwanie chmury, rynny ledwo wodę odbierały, a po podwórku płynęła rzeka. Wymyło mi korę pod domem, ścieżką potokiem w dół leciała.
Kosmos. Dobrze że u mnie woda szybko wsiąka, tylko rośliny zmarnowane tą ulewą. Leżą oklapnięte, dziś się trochę podnoszą. Oczywiście wszelka robota znowu przyhamowana. Bożenka jak u Ciebie?

Agata o czym Ty piszesz??????????????U mnie owszem troszke padało ,po zmierzeniu zebranej wody wypadło odrobinkę więcej niz 1l na m2, więc nawet porzadnie nie podlało ale poniewaz takie deszcze sa co dwa ,trzy dni to nie narzekam , ziemia jest wilgotna. Dzis koło 5 nad ranem popadało więcej ok 3 litry na m2.U mojej siostry w Łodzi była ulewa ale u mnie nie, ciekawe jak u drugiej Agaty.
Bogdzia 15:51, 01 sie 2016

Urszulla napisał(a)
Też jestem ciekawa relacji pogodowej powinnaś tu składać tygodniowe raporty Buziak

Ula u mnie pada umiarkowanie , raz tylko był mocny deszcz .Tego deszczu jednak wystarcza wiec podlewanie w tym roku nas nie absorbuje prawie wcale. Po tym co przeżyłam w tamtym roku to bardzo miła odmiana i może tak byc nadal.
Kindzia 18:19, 01 sie 2016

U nas deszczu też dosyć. Przynajmniej trawa zielona