Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 09:21, 24 paź 2017

To ja też starej daty...firanki muszę mieć, bardziej na ozdobę niż do wysłonięcia, ale lubię firanki Zawsze można odsunąć...zresztą ja takiego cudnego widoku nie posiadam
Pszczelarnia 13:54, 24 paź 2017

A to zdziwiona jestem informacją, że Ty w ogóle masz firanki w takim ogrodzie.
Pszczelarnia 13:56, 24 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

Ja starej daty jestem i okna bez firanek to dla mnie remont w domuale jesienią , czasem rówiez zimą jednak firanki zsuwam na bok bo widoki odrywaja mnie od takiego myślenia.

Ale jesteś bardzo elastyczna i może pewnego dnia pomyślisz sobie, po co mi one?

Urszulla 18:22, 24 paź 2017

Sikorki u mnie już się stołują. Mam nadzieję że na zimę nie odlecą do lasu.
Dorota123 19:26, 24 paź 2017

Bogdzia napisał(a)

Ach te widoki, człowiek mógłby gapić się całymi dniami.
ana_art 21:27, 24 paź 2017

wow cudownie kolorowo

Moja mama twierdziła, że jak nie ma firan w oknach tzn że jest sprzątanie. Jak przychodziła do mnie to zawsze się śmiała, o sprzątasz w tym roku przeprowadzili się do nowego domu, Mówie do niej a jak firany powiesisz, a ona aaaa nie bedzie firan zaczełam się śmiać że przed sprzątaniem zawsze będzie
weronika77 01:09, 25 paź 2017

Wróciłam z podróży, i oczywiście do Ciebie zaglądałam i nie tylko ze względu na złotą jesień. Pozdrawiamy serdecznie.
Kindzia 09:30, 25 paź 2017

Aż jestem ciekawa, czy się Bogdziu firanek pozbędziesz
Bogdzia 19:19, 26 paź 2017

Margerytka40 napisał(a)

Bożenko nie pali się . Do wiosny jeszcze masa czasu. Chcę zaplanować konnkretne połączenie kolorystyczne żeby wioosną jechać i wiedzieć co kupić a nie dopiero na miejscu iść na żywioł . Umówimy się może już po 1 listopada. Teraz też ciężko mi chwilę znaleźć

Asiu dobrze , daj znac kiedy bedzie Ci pasowało.
Bogdzia 19:24, 26 paź 2017

eee_taam napisał(a)

ja tez jestem daty nie nowej i mam aktualnie malowanie ..czyli remont ...karnisze pościągałam i juz raczej wieszać nie bedę 9 zostana tylko w sypialni )

żal mi załsłaniać okna bo za oknem mam ładne widoki ..a ze nikt mi w okna nie zaglada ...to nie mam obciachu ...na 4pietrze jak mieszkałam tez firan nie miałam nie były potrzebne ...tylko zasłony bo czasem trzeba się było wysłonic od słońca mam typowy i żałuje ze nie mam takiego okna firmowego jak twoje ...bo przeciez nie myślałam mieć ogrodu ..a teraz mam i za kilka lat pewnie i okno firmowe miec bede bo zaczynam o nim intensywnie mysleć....nawet teściowa ostatnio jak była to tez mówiła zeby takie duze okno u nas pasowało ...zapytałam dlaczego tego nie mowiła jak budowalismy i wszystko jej sie podobało ..a ona na to ze wtedy nie było ogrodu ....

Mnie tez w okna nikt nie zagląda , jednak firanki zostaną . Najwiekszym powodem jest to ze po kazdym deszczu trzeba by myc okna bo bez firan widac na szybach brud a jak sa firanki to tego nie widac.Ja na ciagłe mycie nie mam sił.
Twoja tesciowa ma racje jesli nie było ogrodu nie było tez powodu by patrzec na to co za oknem. Ja okno salonowe robiłam wiedzac ze ogród musi byc taki by przyjemnie było przez okno patrzec ale firanki zawsze mam delikatne tak że widoki ogrodowe i przez nie są dobrze widziane.